Beta hcg

Mls34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
83
98
38
40
Arkadaslar merhaba
Ben 37 yasindayim bir kizim var 11 yasinda gebelik dusunmuyordum yani olmaz diye bakiyordum acikcasi cunku rahimle ilgili cok hastalik gecirdim fakat bir haftadir falan surekli hasta gibiyim midem bi degisik aksam oldumu ayaklarim buz kesiyo halsizlik falan önce koronamiyim acaba dedim test yaptik negatif sinra icime bir suphe dustu bugun esimin hemen pesine ciktim kan testi verdim direk (heveslensin istemedim) sonuc 5.91 adetime 4 gun var daha bu deger yukselirmi sizce 2 gun sonra bir daha vericem ama icim bi acaip oldu tabi heycanlanmalimiyim bilemedim

bende bu deger cuvari ogrendim cok yeni daha bikac gunluk bir gebelik dusunun. ama tebrikler :) 2 gun sonra tekrar verin yukselisini takip etmeniz gerekiyor :) hayırlı olsun sımdıden

Gercektenmi :) cok saskinim suan ne dusunecegimi bilemiyorum ama karsimda olsaydiniz size sıkı sıkı sarılırdım sanirim

Gercektenmi :) cok saskinim suan ne dusunecegimi bilemiyorum ama karsimda olsaydiniz size sıkı sıkı sarılırdım sanirim
yaaa :) cok mutlu oldum sizin adınıza ama dedigim gibi dikkatli davranin beta 5 ustu gebelik demek. tekrar aynı yerde carsamba gunu kan verin daha sonra kadın doguma gidersiniz ekenden ogrenince zamanda gecmiyor :) folik asit kullanıyormuydunuz? baslamanın tam zamanı :))

Yok planli degildiki bana tup bebek demislerdi hatta antidepresan ve uyumak icinde uyku ilaci kullaniyorum ben hemen folik asit aldirayim mi o zaman

Ayyyy tabikiiiii rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
siz carsamba gunu kan verin tekrar kadın dogum doktoruna gidin oda size verir zaten almanız gereken vitaminleri ben ogrenır ogrenmen antidepresanı biraktim ama panik ataklarim baslıyor yine bi piskologa gorunmem gerekiyor

siz carsamba gunu kan verin tekrar kadın dogum doktoruna gidin oda size verir zaten almanız gereken vitaminleri ben ogrenır ogrenmen antidepresanı biraktim ama panik ataklarim baslıyor yine bi piskologa gorunmem gerekiyor
Ennn buyuk korkum o...birden ilac kesmek cok tehlikeli carsamba bakicam yukselmesine ona gore doktora gidicem cunku yuksek dozajli ilaclarim birden kesersem daha buyuk sikinti cikar

Ennn buyuk korkum o...birden ilac kesmek cok tehlikeli carsamba bakicam yukselmesine ona gore doktora gidicem cunku yuksek dozajli ilaclarim birden kesersem daha buyuk sikinti cikar
Çarşamba mümkünse aynı saatte kan verin, bize de haber verin bebiş vardir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…