Gebeliğe Hazırlık BETA HCG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lovetobemama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
6
3
1
35
Arkadaşlar beklenen adet günümde beta hcg değerim 9.19 çıktı. Bugün 2.gün ve henüz adet olmadım değer çok yüksek değil ne zaman yeniden yaptırmamı önerirsiniz beklentiye girmeli miyim bilmiyorum :(

5 ve üzeri pozitif yani bir gebelik var şuan 2 güne bir kan verin değeriniz artarsa sorun yok iyi düşünün bence

Gebelik var hayırlı olsun :) 2 günde bir kan verip 2 katına çıkıyo mu diye bakmanız lazım. Ama süreci bi doktorla yürütürseniz daha iyi olur sanki.

Arkadaşlar beklenen adet günümde beta hcg değerim 9.19 çıktı. Bugün 2.gün ve henüz adet olmadım değer çok yüksek değil ne zaman yeniden yaptırmamı önerirsiniz beklentiye girmeli miyim bilmiyorum :KK43:
Gebelik var ama çok çok yeni olduğu için bu değerde 2 gün de bir tekrarlıyın hayırlı olsun 💓

Merhaba hanımlar 6temmuz son adet tarihim
12 ağustos beta 5747 özel hastanede yaptırdım
15 ağustos beta 5156 asm
17 ağustos 6712 asm
normalde farklı hastanelerde olduğu için laborutavar sonuçları net çıkmıyo dye okuyorum ama asm de yaptırdığım değerler bu şekilde acaba nasıl bundan önce 3 kaybım var yarında kontrolum var ama çokda stresyiliyim sizce nasıl değerlerim fikri olan varmı

15 ağustos beta 5156 asm
17 ağustos 6712 asm
normalde farklı hastanelerde olduğu için laborutavar sonuçları net çıkmıyo dye okuyorum ama asm de yaptırdığım değerler bu şekilde acaba nasıl bundan önce 3 kaybım var yarında kontrolum var ama çokda stresyiliyim sizce nasıl değerlerim fikri olan varmı
Merhaba değerleriniz iyi gibi görünüyor ama tabi bir uzmandan duymak çok daha önemli. Benim de yarın kontrolüm var henüz hamile miyim değil miyim bilmiyorum umarım isteyen herkese bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Sizin de güzel haberlerinizi alalım ☺️

15 ağustos beta 5156 asm
17 ağustos 6712 asm
Sizi üzmek istemen ama Malesef 12 ağustos sonrası tüm beta artışınız çok düşük. Bence hiç vakit kaybetmeden doktorunu ara. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bunu okuduğunuza canınız cok sıkıldı biliyorum 😔 hakkınızı helal edin.

Labarotuar sonuclarında farklilik olabiliyor ayni yerde kan vermeye ozen gosterin asmde artis kendi referanslarina gore ilerliyor gordugum kadari ile

Back
X