BETA HCG.

gulcn25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
29
7
1
28
Merhaba;
Deneyimsiz ve ilk gebeliğim en son 29 temmuzda regl oldum 30 ağustosta da gebe olduğumu ögrendim test verdiğimde 60,50 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar verdiğimde ise 140,50 çıkmıştı doktorum bişey demedi fakat içimi kemirdi bu durum 5 haftalık diye tahmin ediyorum sizce haftasına göre beta değerim normal mi ?

Merhaba;
Deneyimsiz ve ilk gebeliğim en son 29 temmuzda regl oldum 30 ağustosta da gebe olduğumu ögrendim test verdiğimde 60,50 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar verdiğimde ise 140,50 çıkmıştı doktorum bişey demedi fakat içimi kemirdi bu durum 5 haftalık diye tahmin ediyorum sizce haftasına göre beta değerim normal mi ?
İki kat artmış değer iyi ama 5 haftalık değil o canım 5 haftalık değeri daha yüksek şuan senin 2 ile 3 arası

Merhaba;
Gayet iyi artms.. Son adet tarihinize göre hesaplicaksiniz kac haftalık olduğunu

Merhaba;
Bazen hesapladığımız günler uyuşmuyor bu da geç döllenme kaynaklı oluyor. Şu anlık kan testi ile takibini yapabilirsiniz 1500lerde inşallah sağlıklı bir kese görebilirsiniz.

Gayet iyi artmis endiselenmeyin🌸 Hayirli olsun saglikla gelsin insallah

kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.

Back
X