- 12 Ocak 2022
- 41
- 51
- 38
- 29
- Konu Sahibi haticeylii
Merhaba kızlar adetime daha iki gün var bugün kan testi verdim 56 çıktı sizce gebelik var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabiki maşallah hayırlı olsunMerhaba kızlar adetime daha iki gün var bugün kan testi verdim 56 çıktı sizce gebelik var mı
Evet, hamilesinizMerhaba kızlar adetime daha iki gün var bugün kan testi verdim 56 çıktı sizce gebelik var mı
Ya teşekkür ederim doktor biraz karamsar yaklaşınca modum düştüVar tabiki maşallah hayırlı olsuniki gün sonra testi tekrarlayın artmış olması herşeyin yolunda olması demek hayırlı olsun
![]()
İnşallahEvet, hamilesinizsağlık ocağında 2 günde 1 kan testi takibi sağlayın. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.
Takılmayın öyle şeylere tadını çıkarmaya bakınYa teşekkür ederim doktor biraz karamsar yaklaşınca modum düştü
48 saatte en az %60 veya iki katı artması gerekiyor , normal olabilir ama dediğim gibi takip gerekiyor 48 saat sonra aynı yerde mümkünse aynı saatte tekrarlayınAdet günümde beta hcg değerim 46.59 çıktı sizce normal mi![]()
Teşekkürler yarın doktor randevum var inşallah yukselir48 saatte en az %60 veya iki katı artması gerekiyor , normal olabilir ama dediğim gibi takip gerekiyor 48 saat sonra aynı yerde mümkünse aynı saatte tekrarlayın
İnşallah, rabbim hayirlisini versinTeşekkürler yarın doktor randevum var inşallah yukselir
Amin herkese Rabbim hayirlisini nasip etsinİnşallah, rabbim hayirlisini versin![]()
Benim ilk verdiğim de değerim 1113 tü ikincide 1327 idi üçüncü gene 1327 idi doktor testi tekrarla dedi labaratuvar hatası da olabiliyor bazen dedi 16000 lerde çıkmıştı sonraki o zaman ikiz gebeliktiAdet günümde beta hcg değerim 46.59 çıktı sizce normal mi![]()