Normal aynı oluyor canım normal gebelik gibi değer artmaya devam ediyor. Bende boş gebelik yaşıyorum şuanArkadaşlar adete 4 gün kala idrar testim pozitif çıktı araya hafta sonu girdi adete 2 gün kala beta hcg bakıldı 173 çıktı adet 1 gün sonra tekrar bakıldı 527 çıktı doktorumuz artış güzel çarşamba günü keseyi görelim dedi 6 ay önce boş gebelik geçirmiştim aile hekimimiz hcg sınır 270 350 sınır düşük çıkarsa kimyasal boş gebelik demişti 527 çıktı boş gebelik oldugu zaman beta hcg artış nasıl oluyor korkuyorum
İlk gebeliğin mi pekiNormal aynı oluyor canım normal gebelik gibi değer artmaya devam ediyor. Bende boş gebelik yaşıyorum şuan
Evetİlk gebeliğin mi peki
İlk gebelikte vücut kendini hazır hissetmediği için oluyor galiba çevremde çok var ilkini boş geçirip sonrası sağlıklı gebelik olan rabbim hayırlısını versin inşallah tez zamanda tekrardan rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Amin inşallah canım bakalım. Ben haftaya kürtaj olacağım büyük ihtimal ama Allah'tan umut kesilmez. Benim bat göre 8 haftalık oluyor Çarşamba günü devlete gittim 6 hafta 5 günlük çıktı perşembe günü araştırmaya gittim orda 6 haftalık çıktı bir hafta bekleme verdi eğer gene boş olur ise kürtaj olacak bende inşallah değilse bile kendi kendime atsam daha iyi olur diyorum. Rabbim daha hayırlı vakitte nasip eder inşallah. Sende İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın strs olma olumsuz düşünmeİlk gebelikte vücut kendini hazır hissetmediği için oluyor galiba çevremde çok var ilkini boş geçirip sonrası sağlıklı gebelik olan rabbim hayırlısını versin inşallah tez zamanda tekrardan rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
İnşallah canım tek duam oAmin inşallah canım bakalım. Ben haftaya kürtaj olacağım büyük ihtimal ama Allah'tan umut kesilmez. Benim bat göre 8 haftalık oluyor Çarşamba günü devlete gittim 6 hafta 5 günlük çıktı perşembe günü araştırmaya gittim orda 6 haftalık çıktı bir hafta bekleme verdi eğer gene boş olur ise kürtaj olacak bende inşallah değilse bile kendi kendime atsam daha iyi olur diyorum. Rabbim daha hayırlı vakitte nasip eder inşallah. Sende İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın strs olma olumsuz düşünme
Demek nasibi yokmuş yada senin için hayırlı olan oymuş inşallah bu bebiş kısmeti bereketi ile sağlıkla gelir.İnşallah canım tek duam o
Bizde 10 gün bir süre beklemiştik geç döllenme olabilir die ama göremedik bebişi yolsakı bile görmedik 7.5 haftalık kürtaj olmuştum
Aminn inşallah canım allah razı olsun..Demek nasibi yokmuş yada senin için hayırlı olan oymuş inşallah bu bebiş kısmeti bereketi ile sağlıkla gelir.
Hanımlar benim ilk gebeliğim boş gebelikti nisan 29da 8 hafta düşük yaptım kese boştu kürtaj olmadan düştü ve şimdi tekrar hamileyim çok şükür sağlıklı ilerliyoruz ilk gebeliklerde olabilirmiş böyle dert etmeyin kendinize Allah ın izniyle oluyor tam 3.5 4 ay sonra tekrar hamile kaldımİlk gebelikte vücut kendini hazır hissetmediği için oluyor galiba çevremde çok var ilkini boş geçirip sonrası sağlıklı gebelik olan rabbim hayırlısını versin inşallah tez zamanda tekrardan rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Canım benim inşallah öyledir diye düşünüyorum bende 6 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum kese büyüktü doktor kendi düşerse ağrın kanaman olur parça kalır dedi çok yıpratıcı bir süreç şu an gebeyim önceki adet tarihine göre 5+3 ama döllenme ye 4 4 haftalık dedi dün keseyi gördük haftaya tekrar gitcm kese büyüyünce bakıcak sonraki 2 hafta 7 haftada kalp atımı duyarız dedi o kadar korkuyorum ki doktor yapma dedi ilki senin suçun değil diyo şu beklemek yokmu sabırsızlanıyorum rabbim sağlıklı sihatlı hayırlı evlat versin inşallah bir önce duyarım kalbiniHanımlar benim ilk gebeliğim boş gebelikti nisan 29da 8 hafta düşük yaptım kese boştu kürtaj olmadan düştü ve şimdi tekrar hamileyim çok şükür sağlıklı ilerliyoruz ilk gebeliklerde olabilirmiş böyle dert etmeyin kendinize Allah ın izniyle oluyor tam 3.5 4 ay sonra tekrar hamile kaldım
Canım beta hcg hormonu inan aklım almadı herkeze farklı değerlerde çıktı bende 4 haftalık gebeyim beta hcg bakıldı ilki 173 çıktı 1 gün sonra tekrar istedi gün aşırı 2 kat artması gerekiyormuş ya doktorum 173den 270 350 arası olması gerekiyor sınır altı olursa kimyasal yada boş gebelik dedi benim 527 Di 2. Başka bir doktora çık bakalım ne diyecek için rahat etsin belli olmazMerhaba bayanlar size bir sorum olacak geçen hafta HCG 29cikti sonra 19.4 çıktı kimyasal gebelik dedindi 17gündür kanamam vardı 2 gündür kanamam kesildi doktor kanaman bitince gebelik sonlanır dedi bugün kan verdim ama içimde bir şüphe vardı idrar testi yaptım çift çizgi cikti çok belirgin bir şekilde acaba doktorlar yanılmış olabilirmi normal gebelik olabilir mi? Lütfen yardımcı olabilir misiniz çok karmaşık duygular içerisindeyim
Ben bu pazartesi gittim doktora sat a göre 9+0 olmam gerekiyordu ultrasonda 8+1 çıktım kalp atışları gayet iyi döllenme ile alakalı dedi birde sürekli düzensizliğim olduğu için doktor normal dedi hiç korkma canım zde korktuk ilki gibi olur mu dedi 7ci haftada gittiğimizde bebeğide gördük kalp atışınıda çok şükür inşallah sende göreceksin stres yapmaCanım benim inşallah öyledir diye düşünüyorum bende 6 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum kese büyüktü doktor kendi düşerse ağrın kanaman olur parça kalır dedi çok yıpratıcı bir süreç şu an gebeyim önceki adet tarihine göre 5+3 ama döllenme ye 4 4 haftalık dedi dün keseyi gördük haftaya tekrar gitcm kese büyüyünce bakıcak sonraki 2 hafta 7 haftada kalp atımı duyarız dedi o kadar korkuyorum ki doktor yapma dedi ilki senin suçun değil diyo şu beklemek yokmu sabırsızlanıyorum rabbim sağlıklı sihatlı hayırlı evlat versin inşallah bir önce duyarım kalbini
İnşallah canım evet benimde kürtajdan sonra düzensizliğim vardı hep 1 hafta yada 10 gün önce geliyordu rabbim sağlıklı sihatlı versin inşallahBen bu pazartesi gittim doktora sat a göre 9+0 olmam gerekiyordu ultrasonda 8+1 çıktım kalp atışları gayet iyi döllenme ile alakalı dedi birde sürekli düzensizliğim olduğu için doktor normal dedi hiç korkma canım zde korktuk ilki gibi olur mu dedi 7ci haftada gittiğimizde bebeğide gördük kalp atışınıda çok şükür inşallah sende göreceksin stres yapma
Boş gebeliğimde hiç bulantım olmadı ama şuan sabah akşam bulantım var ve kusuyorum sğrekli doktorum prilam yazdı rahatlattı beni çok şükürİnşallah canım evet benimde kürtajdan sonra düzensizliğim vardı hep 1 hafta yada 10 gün önce geliyordu rabbim sağlıklı sihatlı versin inşallah
Benim önceki gebelikte kürtaj olana kadar bulantım olmadı şu anda yok senin nasıldı bulantıların öbüründe şu an nasıl
Canım beta hcg hormonu inan aklım almadı herkeze farklı değerlerde çıktı bende 4 haftalık gebeyim beta hcg bakıldı ilki 173 çıktı 1 gün sonra tekrar istedi gün aşırı 2 kat artması gerekiyormuş ya doktorum 173den 270 350 arası olması gerekiyor sınır altı olursa kimyasal yada boş gebelik dedi benim 527 Di 2. Başka bir doktora çık bakalım ne diyecek için rahat etsin belli olmazbug
Bugün kan sonucum çıktı 25.37 sıfırlanmasi gerekirken yukseomis lütfen dua edin yarın randevum var dış gebelik olmasınCanım beta hcg hormonu inan aklım almadı herkeze farklı değerlerde çıktı bende 4 haftalık gebeyim beta hcg bakıldı ilki 173 çıktı 1 gün sonra tekrar istedi gün aşırı 2 kat artması gerekiyormuş ya doktorum 173den 270 350 arası olması gerekiyor sınır altı olursa kimyasal yada boş gebelik dedi benim 527 Di 2. Başka bir doktora çık bakalım ne diyecek için rahat etsin belli olmaz
Şu an bulantım yok inşallah rahat geçer diye umud ediyorum Rabbim hepimize hayırlısını sağlıklı ve bebişler versinBoş gebeliğimde hiç bulantım olmadı ama şuan sabah akşam bulantım var ve kusuyorum sğrekli doktorum prilam yazdı rahatlattı beni çok şükür
Dualarım sizinleBu
Bugün kan sonucum çıktı 25.37 sıfırlanmasi gerekirken yukseomis lütfen dua edin yarın randevum var dış gebelik olmasın
Boş gebelikte de artış olur normal gebelik gibi önemli olan sabırla beklemek.Kesede bebeğinizi hemen görürsünüz inşallahArkadaşlar adete 4 gün kala idrar testim pozitif çıktı araya hafta sonu girdi adete 2 gün kala beta hcg bakıldı 173 çıktı adet 1 gün sonra tekrar bakıldı 527 çıktı doktorumuz artış güzel çarşamba günü keseyi görelim dedi 6 ay önce boş gebelik geçirmiştim aile hekimimiz hcg sınır 270 350 sınır düşük çıkarsa kimyasal boş gebelik demişti 527 çıktı boş gebelik oldugu zaman beta hcg artış nasıl oluyor korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?