- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Adete 5 gün kala kan testi negatif 2.0 çıktı sizce yükselir mi erkenmi vermişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kalirsa supheli bi deger canim eger gebelik varsa adetin 1 2 gun gecikince tekrarla iki kati artacagi icin 16 civarinda degerler gorursunAdete 5 gün kala kan testi negatif 2.0 çıktı sizce yükselir mi erkenmi vermişim
Erkenmi yaptım diye düşündümBenim negatifken yani normal zamanda degerim hep 2, 2.30 2.90 felan cikar hic 0,228 gibi seyler cikmadi.Kisiden kisiye degisir tabi. Adet olmanada var acele etme derim ben adetin bi gecsin once
Merhaba var mı degisiklikErkenmi yaptım diye düşündüm
2 gün geçikmem var adet günü kan verdim negatif adet olmayı beklicemMerhaba var mı degisiklik
Noldu var mi gelisme?2 gün geçikmem var adet günü kan verdim negatif adet olmayı beklicem
Hala olmadım evde test yaptım büğün negatif malesef olmayı bekliyorumNoldu var mi gelisme?
Noldu var mi gelisme?
Negatif degil ki yani ikinci baya belli
2. Çizgi belirgin canım.kan testi vermende fayda var
3 gün önce kan verdim negatifti2. Çizgi belirgin canım.kan testi vermende fayda var
Bende 2 gün önce kan testi vermiştim 0.2ydi. negatif sonuçtan 2 gün sonra idrarda çizgi görüp kan verdim 28 çıktı. Geç döllenmelerde böyle durumlar oluyor maalesef. Kan verirseniz çıkacaktır. Hayırlı olsun inşallah3 gün önce kan verdim negatifti
Çok teşekkür ederimBende 2 gün önce kan testi vermiştim 0.2ydi. negatif sonuçtan 2 gün sonra idrarda çizgi görüp kan verdim 28 çıktı. Geç döllenmelerde böyle durumlar oluyor maalesef. Kan verirseniz çıkacaktır. Hayırlı olsun inşallah![]()