Beta hcg

Gebesiniz, stres yapılacak birşey yok..
Rahat olun 2 güne 1 kan testleriniz yapılıp değerlendirilir sağlıklı olup olmadığını söyler doktorunuz..
Bundan sonraki süreç doktorunuz ve sizde ..
Piskoloji bozulacak birşeyde yok değeriniz düşük değil neden bu kadar taktınız ?
12 ile öğrenen 5 ile öğrenen kadınlar var ..
Ben az once 17,33 ile ogrendim 😍

M
Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireceğim adetim 7 gün gecikti 5. Günü beta verdim 583 çıktı nasıl sizce yarın hem beta vericem hemde hastaneye gitcem fakat içim içime sığmıyor içim sıkılıyor resmen lütfen cvp verirseniz sevinirim
merhaba bende bişey sormak istiyorum.
Cumartesi akşamı rahatsızlandım ateş, ishal vs ve pazartesi acile gittim kan testi idrar testi vs yapıldı doktor vucudumda enfeksiyon olduğunu söylemişti eve geldiğimde e nabız dan sonuçlara baktığımda beta hcg değerinin 147 olduğunu gördüm, hamile miyim? Doktor da kan sonuçlarını incelerken gebelik ihtimalini söylemedi şaşırdım beklemiyordum. Enfeksiyon dan dolayı yüksek gözükmüş olma ihtimali var mı?

M

merhaba bende bişey sormak istiyorum.
Cumartesi akşamı rahatsızlandım ateş, ishal vs ve pazartesi acile gittim kan testi idrar testi vs yapıldı doktor vucudumda enfeksiyon olduğunu söylemişti eve geldiğimde e nabız dan sonuçlara baktığımda beta hcg değerinin 147 olduğunu gördüm, hamile miyim? Doktor da kan sonuçlarını incelerken gebelik ihtimalini söylemedi şaşırdım beklemiyordum. Enfeksiyon dan dolayı yüksek gözükmüş olma ihtimali var mı?
Hiç bilgim yok

Siz dualarınızı benden eksik etmeyin yeter
Bu şekilde sizinle konuştukça bir nebzede olsa içim rahatlıyor
Canim benim burda kiminle yazistiysam hepinize ayri dua ediyorum saglicakla alicaz hepimizde kucagimiza insaAllah 🤲

Back
X