Beta hcg

pnar fatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
31
23
3
25
Kızlar ben dün kan testi verdim 28.97 beta hcg cıktı daha çoinanamıyoruz sizce kesin hamilemiyim halla inanamiyorum

Eveett hamilesiniz tebrikler 2 günde bir kan vererek sağlıklı ilerliyor mı diye takip etmelisiniz. En az %66 oranında artıyorsa sağlıklı demektir. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar ben dün kan testi verdim 28.97 beta hcg cıktı daha çoinanamıyoruz sizce kesin hamilemiyim halla inanamiyorum
Ben 17yle ogrendim gecen hafta sonra 50 oldu dun aksamverdim 185 olmus. İki gunde bir kan verip artisa bak canim hamilesin

Ay Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsin

Kızlar bende pcos hastasıyım son adet 23 Mart yumurtlama lh testlerine göre 7 ve 8 inde oldu 8 i akşamı çatladı günleri değerlendirdik umarım umarım olur bende sevinçle umut olabilirim burda benim gibi cevap arayan başkalarına...
Bi uygulamada adet 6 gün sonra gösteriyor bir uygulamada 15 gün sonra diyor hangisine inanmalıyım ona göre bir an evvel test yapmak istiyorum ne zaman yapabilirim en erken yardımcı olur musunuz

Eğer gerekiyorsa diye ovu testlerini de eke bırakıyorum

Eklentiler

• png_20230410_220329_0000.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…