A AsenaMuti Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 2 0 1 29 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AsenaMuti #1 Geçen hafta evde iki tane test yaptım ikisi de çift çizgi çıktı dün yaptırdığım kan testinde betam 4.19 çıktı hamile miyim yani yardımcı olur musunuz
Geçen hafta evde iki tane test yaptım ikisi de çift çizgi çıktı dün yaptırdığım kan testinde betam 4.19 çıktı hamile miyim yani yardımcı olur musunuz
E elifinizzzzz Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2023 374 65 28 22 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AsenaMuti #2 AsenaMuti .!.: Geçen hafta evde iki tane test yaptım ikisi de çift çizgi çıktı dün yaptırdığım kan testinde betam 4.19 çıktı hamile miyim yani yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... bence yarin bidaha ver yükselmisse hamilesindir zaten
AsenaMuti .!.: Geçen hafta evde iki tane test yaptım ikisi de çift çizgi çıktı dün yaptırdığım kan testinde betam 4.19 çıktı hamile miyim yani yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla... bence yarin bidaha ver yükselmisse hamilesindir zaten