Beta hcg

ebrar arer

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
18
9
16
27
Merhaba cumartesi günü beta hcg deprem 194 Çıktı üç gün sonra tekrar verdiğimde 851 e yükselmiş sizce anormal bir artış mı

Hayır normal bir şekilde artmış önemli olan artması benim de hep 3,5 kat artıyordu
Merhabaa Ben bu ayın 11inde akşam 10 gibi yapılan bet HCG ile hamile olduğumu öğrendim 943,49 çıkmıştı ertesi sabah 8 gibi aldıklarında 1062 ye yükselmişti doktor normal olduğunu söyledi. İlk gebeliğim çok heyecanlı ve tecrübesizimm :( sürekli internetten ne zaman ne yapılacak diye araştırıyorum 3 haftalık olduğunu söylediler son adet tarihime göre artış neye göre hesaplanıyor ? Ve ultrason için ne kadar bekleyeceğiz. Kasıklarımda ve belimde arada ağrılarım oluyor Sağlıkla gelsin Allahın izniyle bu ağrılara da razıyımmm

Merhabaa Ben bu ayın 11inde akşam 10 gibi yapılan bet HCG ile hamile olduğumu öğrendim 943,49 çıkmıştı ertesi sabah 8 gibi aldıklarında 1062 ye yükselmişti doktor normal olduğunu söyledi. İlk gebeliğim çok heyecanlı ve tecrübesizimm :KK43: sürekli internetten ne zaman ne yapılacak diye araştırıyorum 3 haftalık olduğunu söylediler son adet tarihime göre artış neye göre hesaplanıyor ? Ve ultrason için ne kadar bekleyeceğiz. Kasıklarımda ve belimde arada ağrılarım oluyor Sağlıkla gelsin Allahın izniyle bu ağrılara da razıyımmm
Son adet tarihiniz ne zamandı sizin?

Son adet tarihiniz ne zamandı sizin?
Ben mayıs ayı içerisinde bi 7 sinde adet oldum birde 22 sinde dün doktora göründüm. Meğersem 5 haftalıkmışız. Beta değerlerim zaten 3 haftalık bebeğe göre biraz fazlaydı . Çok şükürr Rabbim herkese bu duygu tattırsın hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Ben mayıs ayı içerisinde bi 7 sinde adet oldum birde 22 sinde dün doktora göründüm. Meğersem 5 haftalıkmışız. Beta değerlerim zaten 3 haftalık bebeğe göre biraz fazlaydı . Çok şükürr Rabbim herkese bu duygu tattırsın hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Merhaba yumurtalama günümde ilişkim oldu şuan 4.gunu kan versem kanda beta HCG cikarmi

Merhaba yumurtalama günümde ilişkim oldu şuan 4.gunu kan versem kanda beta HCG cikarmi
Bence çok erken ben çok şiddetli kasık ağrısı şikayetleri ile hastaneye gittiğimde öğrendim. Bence biraz daha beklemelisin. Adet dönemine yakın bir kaç gün öncesinde yaparsan daha iyi olur

Bence çok erken ben çok şiddetli kasık ağrısı şikayetleri ile hastaneye gittiğimde öğrendim. Bence biraz daha beklemelisin. Adet dönemine yakın bir kaç gün öncesinde yaparsan daha iyi olur
Şöyle aslında adet zamanına kadar beklemeyi istemdim çünkü bı dış gebelik yaşadım o zaman sağlıksız olduğunu düşünemedim kasık ağrım vardı gitmedim doktora

Back
X