Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba , değeriniz bence negatif ama doktorunuza sordunuz mu? önemli olan onun yaptığı yorumArkadaşlar
merhaba 5. Gün embriyosu transferin 10. Günü bugun kan testi verdim 0.759 çıktı korkmalımıyım 10. Gğn de normal bir değer mi
Benimde durum aynı sonradan yukseldimiArkadaşlar
merhaba 5. Gün embriyosu transferin 10. Günü bugun kan testi verdim 0.759 çıktı korkmalımıyım 10. Gğn de normal bir değer mi
Son durum nedir umarım pozitif bir sonuç almışsınızdırHayır sormadım kendi doktorum pazartesi test yapacak 4 gün erken test verdim duramadım ama 10 gün e göre de düşük değil mi
Transferin 18-20. Günleri kese minikte olsa görünebilir doktorunuza söylerseniz gün verecektirBeta HCG değerim
Transferin 12.günü 248
Transferin 14.günü 610
Transferin 16.günü 1000
Değerler nasıl sizce keseyi görmeye ne zaman gidebilir
Merhaba malesef negatif çıktıSon durum nedir umarım pozitif bir sonuç almışsınızdır
Üzülmeyin diyemeyeceğim Allah yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda nasip olur size deMerhaba malesef negatif çıktı![]()
Canım sonucun ne oldu bnde aynı durumdayım şuan 10. Günüm ve değerim 2.30 çıktıHayır sormadım kendi doktorum pazartesi test yapacak 4 gün erken test verdim duramadım ama 10 gün e göre de düşük değil mi
Malesef negatif çıktı hem 10. Gün verdim sonuca inanmayıp 15. Gün de test verdim ama malesef olmadıCanım sonucun ne oldu bnde aynı durumdayım şuan 10. Günüm ve değerim 2.30 çıktı