Beta hcg

Girlkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
1.466
602
38
Merhaba arkadaşlar beta çokmu düşük deneyimli hamileler anlayan birileri varmı reglim 3 gün geçmişti

Eklentiler

• 1000006474.webp
    1000006474.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 68
Gayet normal şu anki haliyle bence. 2 günde 1 kan verip artışı takip edin öyle daha iyi anlarsınız. Hayırlı olsun 🤩

Benim 5 gün geçmesine rağmen 39 çıktı daha önceden kimyasal gebelik yaşadım buda öyle mi acaba bilgi verebilirmisiniz 🙏

Herkese teşekürler ederim Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla ilerler 🥹🙏
Aminn canım görüyordum sürekli seni buralarda çok sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olur 🌹 tedavi mi olmuştum doğal yoldan mı oldu 🌹

Aminn canım görüyordum sürekli seni buralarda çok sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olur 🌹 tedavi mi olmuştum doğal yoldan mı oldu 🌹
Teşekkür ederim canım ama betam yavaş artıyor sanki korkuyorum 165.72 ilk gün çıktı iki gün sonra 296 çıktı

Hiç alakası yok. Adet günü benim 132 iken kuzenim 3 bini geçmişti. İkimizin de sağlıklı gebelik çok şükür. Önemli olan 2 günde bir sağlıklı artış 🌸 sağlıkla artsın sizin de 🙏🏻
Ben zaten adet günü gelen sonucu demiyorum ben ilk betam 165 çıktı ikinci betam 296 çıktı onu demiştim yanlış anladınız sanırım

Back
X