Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım görüyordum sürekli seni buralarda çok sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olurHerkese teşekürler ederim Allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla ilerler![]()
Teşekkür ederim canım ama betam yavaş artıyor sanki korkuyorum 165.72 ilk gün çıktı iki gün sonra 296 çıktıAminn canım görüyordum sürekli seni buralarda çok sevindim senin adına inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olurtedavi mi olmuştum doğal yoldan mı oldu
![]()
Ben deneyimli değilim canım ama benimde betam güzel artmıyor sankiBenim 5 gün geçmesine rağmen 39 çıktı daha önceden kimyasal gebelik yaşadım buda öyle mi acaba bilgi verebilirmisiniz![]()
Canım olsun kötü düşünme artmış ya ona bak maşallah bak stres de etkiliyo iyi düşün iyi olsunTeşekkür ederim canım ama betam yavaş artıyor sanki korkuyorum 165.72 ilk gün çıktı iki gün sonra 296 çıktı
Hiç alakası yok. Adet günü benim 132 iken kuzenim 3 bini geçmişti. İkimizin de sağlıklı gebelik çok şükür. Önemli olan 2 günde bir sağlıklı artış165 e herkesin 400 falan gelmiş canım kendimi kandırmak istemiyorum
Ben zaten adet günü gelen sonucu demiyorum ben ilk betam 165 çıktı ikinci betam 296 çıktı onu demiştim yanlış anladınız sanırımHiç alakası yok. Adet günü benim 132 iken kuzenim 3 bini geçmişti. İkimizin de sağlıklı gebelik çok şükür. Önemli olan 2 günde bir sağlıklı artışsağlıkla artsın sizin de
![]()