- Konu Sahibi elif serit
-
Bu gün 7 gün oldu adetim geçeli 2 gün önce kan verdim 39 çıktı . Kimyasal gebelik geçirdiğimde adetim 20 gün geçtikten sonra kanamam başlamıştıbende de ilk başlarda öyleydi bi akıntı gelse adet oldum sanıyordum hem adetinden kaç gün geçti de kimyasaldan şüpheleniyorsun ki. Ben de ilk başlarda senin gibi burada yorumlar okudukça acaba kimyasal mı diyordum ama çok şükür öyle bir şey başıma gelmedi şimdi keseyi görene kadar tek korkum dış gebelik olur mu diye
ne yaptın canım kan verdin mi sonuç çıktı mıBu gün gidip yeniden kan vericem yükselmismi diye bakıcam benim betam çok düşük daha önceden de kimyasal gebelik geçirdim.doktora beta 1000 lerde gitmem gerekiyor galiba kesenin gözükmesi için
Adetiniz kaç gün gecikmistiSlm ben dün gebelik testi yaptırdım ve beta HCG değeri 14536 çıktı çok mu yüksek acaba 6+3 gün için
Kan verdim 39 dan 80 e çıktı.adet tarihime göre 5+2 olmam lazım ona göre beta düsük gözüküyor en az 280 felan olması lazım. Geç döllenmede olmuş olabilirmis yarın doktor kontrolüne ve kan vericem yenidenne yaptın canım kan verdin mi sonuç çıktı mı
Seninn şuan kaç hafta bende adetim 11 gün geçince gittim doktora bu arada salı gün 6+3 kalp atışını dinledik tekiz gebelik dediHaziran 26 son adet tarihim doktora geç randevu buldum ve 12 gün geçtikten sonra test yaptırdım
Benm 2 kımyasalımda da tam adet gecıkmenin 10. Gun oldugunda dustu 10 gunu gectıse ıcınızı ferah tutun oglumda da hamıle ıken doktor bana kanaman olmadıgı surece agrı normal dedı 8 haftaya kadar surer demıstıKaç gündür karnım ağrıyor adet olucakmışım gibi kimyasal gebelik geçirdiğimde de bu şekilde karnım ağrıyordu
14 gün gecikmiştiAdetiniz kaç gün gecikmisti
Bugün tam 7+3 haftalık oldu randevu ayın 28 de vardı mecbur o zaman gidecemSeninn şuan kaç hafta bende adetim 11 gün geçince gittim doktora bu arada salı gün 6+3 kalp atışını dinledik tekiz gebelik dedi
Benim ilk hamileliğim yani kimyasal olan hamileliğim adetim 23 gün geçtikten sonra kanamam başladıBenm 2 kımyasalımda da tam adet gecıkmenin 10. Gun oldugunda dustu 10 gunu gectıse ıcınızı ferah tutun oglumda da hamıle ıken doktor bana kanaman olmadıgı surece agrı normal dedı 8 haftaya kadar surer demıstı
Demekki gec dollenme olmus yoksa kımyasal gebelıkde gebelık haftası 6. Haftayı gecmez mısal benm bu gebelıgımde 5+5 de bir digeri 5+2 de ve bir digeri ise 4+5 de düştüBenim ilk hamileliğim yani kimyasal olan hamileliğim adetim 23 gün geçtikten sonra kanamam başladı
Doktor muayenesine gittiniz mi kimyasal olma sebebi ne olabilir acabaDemekki gec dollenme olmus yoksa kımyasal gebelıkde gebelık haftası 6. Haftayı gecmez mısal benm bu gebelıgımde 5+5 de bir digeri 5+2 de ve bir digeri ise 4+5 de düştü
Malesef daha gıdemedım kanamam dun bıttı su aralar randevu bulamam bulsamda gıdemem haftaya memlekete gıdıp geldıkten sonra gıdebılırım anca ınsallah bısı cıkmaz ama dusunmedende edemıyor ınsan 2 tane ust yate kımyasal olusu doktor aralıkda dusuk yaptıgımda belkı kan pıhtılasması vardır demıstı bı kontrol sartDoktor muayenesine gittiniz mi kimyasal olma sebebi ne olabilir acaba
Merhaba kese göründümü 1000 lerdeBu gün gidip yeniden kan vericem yükselmismi diye bakıcam benim betam çok düşük daha önceden de kimyasal gebelik geçirdim.doktora beta 1000 lerde gitmem gerekiyor galiba kesenin gözükmesi için
Keseyi gördünüz mü ikiz gebelik miymişSlm ben dün gebelik testi yaptırdım ve beta HCG değeri 14536 çıktı çok mu yüksek acaba 6+3 gün için
Merhaba 1000 lerde gozukmedi 2 gün sonra gittim karından ultrasonla baktılar belli belirsizdi. Valinal ultrasonla gözüktü çok şükür. 5 gün sonra kalp ritmini duyucağız inşallahMerhaba kese göründümü 1000 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?