Beta HCG

Bu gün 7 gün oldu adetim geçeli 2 gün önce kan verdim 39 çıktı . Kimyasal gebelik geçirdiğimde adetim 20 gün geçtikten sonra kanamam başlamıştı

ne yaptın canım kan verdin mi sonuç çıktı mı
Kan verdim 39 dan 80 e çıktı.adet tarihime göre 5+2 olmam lazım ona göre beta düsük gözüküyor en az 280 felan olması lazım. Geç döllenmede olmuş olabilirmis yarın doktor kontrolüne ve kan vericem yeniden

Kaç gündür karnım ağrıyor adet olucakmışım gibi kimyasal gebelik geçirdiğimde de bu şekilde karnım ağrıyordu
Benm 2 kımyasalımda da tam adet gecıkmenin 10. Gun oldugunda dustu 10 gunu gectıse ıcınızı ferah tutun oglumda da hamıle ıken doktor bana kanaman olmadıgı surece agrı normal dedı 8 haftaya kadar surer demıstı

kızlar ben bugün doktora gittim iki kese göründü ama bebekler görünmedi doktor 5,5 hafta dedi ve doktor araştırmaya gitmen lazım dedi ikiz gebelikler risk olarak görünüyormuş. aranızda ikiz gebe var mıdır

Benim ilk hamileliğim yani kimyasal olan hamileliğim adetim 23 gün geçtikten sonra kanamam başladı

Benim ilk hamileliğim yani kimyasal olan hamileliğim adetim 23 gün geçtikten sonra kanamam başladı
Demekki gec dollenme olmus yoksa kımyasal gebelıkde gebelık haftası 6. Haftayı gecmez mısal benm bu gebelıgımde 5+5 de bir digeri 5+2 de ve bir digeri ise 4+5 de düştü

Doktor muayenesine gittiniz mi kimyasal olma sebebi ne olabilir acaba
Malesef daha gıdemedım kanamam dun bıttı su aralar randevu bulamam bulsamda gıdemem haftaya memlekete gıdıp geldıkten sonra gıdebılırım anca ınsallah bısı cıkmaz ama dusunmedende edemıyor ınsan 2 tane ust yate kımyasal olusu doktor aralıkda dusuk yaptıgımda belkı kan pıhtılasması vardır demıstı bı kontrol sart

Kızlar 5haftalığım 3gün önce beta 2232çıkmıştı bugun 8305 çıkmış ikiz olablrmi acabaa 4katı artmış 3günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…