Beta HCG

3463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
195
55
28
29
Merhaba ya benim bir sorum olacak adetim yarın ama evde yaptığım erken gebelik testinde pozitif gördüm ve acile gidip kam verdim beta 54 çıktı normal midir sizce ?

Merhaba ya benim bir sorum olacak adetim yarın ama evde yaptığım erken gebelik testinde pozitif gördüm ve acile gidip kam verdim beta 54 çıktı normal midir sizce ?
Gayet normal hayırlı olsun

Bende geç döllenme olduğu için değerim 8'di.
Hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verin

Degeriniz guzel cikmis 2 gunde bir kan vererek takip ediniz hayirlisi olsun insallah

Evet gayet normal tebrikler
Yine de 2 gün sonra tekrar baktırın betanıza

Kimyasal gebelik gecirmissiniz gayet dogal
Peki bir sıkıntı olur mu ilk defa kimyasal gebelik geçiriyorum. Endişeliyim aslında sizin böyle cevap bile vermeniz o kadar beni rahatlatıyor ki . . Anlatamam çok teşekkür ederim

Peki bir sıkıntı olur mu ilk defa kimyasal gebelik geçiriyorum. Endişeliyim aslında sizin böyle cevap bile vermeniz o kadar beni rahatlatıyor ki . . Anlatamam çok teşekkür ederim
Kimyasal gebelik hicbir zarari olmayan her 10 kadindan birinin yasadigi cougunun farketmedigi bir durumdur gebelik olusur ama dollenme tam anlamiyla gerceklesmez kimi zaman sagliksiz gebelik oldugundan kimi zaman vucut bebe kabul etmediginden kimyasal gebelik yasanir kimyasal gebelik erken gebelik kaybidir erken düşük de denebilir normal dusukten farkli olarak henuz embriyo olusmamasindan dolayi ve bir tutunmada gerceklesmedigi icin dusukte oldugu gibi siddetli agrilar yasanmaz kanama cok uzun surmez normal adet seklinde vucuttan atilir ve ayni zamanda kimyasaldan sonra genelde saglikli bebek gelir gecen ay bende kimyasal gebelik gecirmistim bu ay hayirli haberi alirim umarim gecmis olsun

Umarım inşallah alırsın güzel haberleri. Peki ne zaman adet olurum

Umarım inşallah alırsın güzel haberleri. Peki ne zaman adet olurum
Ortlama normal adet doneminde olman lazim ama 5-10 gun gecebilir kac gun gecikmen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…