Merhaba kızlar size birşey danısıcagım ben saglık ocagına gittim kan verdim 5. Haftada beta hCG değerim 10707 çıktı normal mi? İkiz gebelik olması durumu var mı?
Merhaba kızlar size birşey danısıcagım ben saglık ocagına gittim kan verdim 5. Haftada beta hCG değerim 10707 çıktı normal mi? İkiz gebelik olması durumu var mı?
Keseniz gözükmedi mi ? İkiz olsa söylerlerdi bu beta ile kese gözükür normalde. Mol gebelikte de beta olması gerekenden hızlı artıyor henüz gitmediyseniz doktora görünün.
Selam kızlar benimde bat 20 Kasımda olması gerekiyordu fakat olmadı 21de kahverengi akıntım oldu hemen gittim acile kan verdim yani bat den iki gün sonra verdiğim kan yani beta hcg 541.40 çıktı daha 4. Haftada böyle çıktı ikiz olabilir. Mi. Ardından doktora gittim iki kese var gibi fakat biri çok küçük dedi kan pıhtısıda olabilir dedi sonradan döllenen bir kesede olabilir dedi lütfen beni aydınlatın çünkü çok istiyoruz ikiz olmasını