Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
betayla ilgisi yok diye biliyorum kontrole gittiğinizde ultrasonda belli olur mutlaka:) sağlıkla gelsin inşallah<3Merhaba kızlar size birşey danısıcagım ben saglık ocagına gittim kan verdim 5. Haftada beta hCG değerim 10707 çıktı normal mi? İkiz gebelik olması durumu var mı?
Keseniz gözükmedi mi ? İkiz olsa söylerlerdi bu beta ile kese gözükür normalde. Mol gebelikte de beta olması gerekenden hızlı artıyor henüz gitmediyseniz doktora görünün.Merhaba kızlar size birşey danısıcagım ben saglık ocagına gittim kan verdim 5. Haftada beta hCG değerim 10707 çıktı normal mi? İkiz gebelik olması durumu var mı?
Merhaba benim de 5. Haftam 10200 çıktı doktor ne dedi size benim daha çok küçükmüş 1 ay sonra bakalım dedi anlamadımMerhaba kızlar size birşey danısıcagım ben saglık ocagına gittim kan verdim 5. Haftada beta hCG değerim 10707 çıktı normal mi? İkiz gebelik olması durumu var mı?
Merhaba canım ben kontrole gittim ultrasonda daha üstten bakıldıgında gözükmedi küçük olduğundan alttan muayene etmek istedi onu da ben istemedimMerhaba benim de 5. Haftam 10200 çıktı doktor ne dedi size benim daha çok küçükmüş 1 ay sonra bakalım dedi anlamadım
Canım aynen ben de alttan muayene istemedim bir ay daha beklerim sağlıkla büyüsün bebeklerimizMerhaba canım ben kontrole gittim ultrasonda daha üstten bakıldıgında gözükmedi küçük olduğundan alttan muayene etmek istedi onu da ben istemedim
Çok şaşırdım o kadar betayla 1 ay beklemek çok saçma bence cihazları güzel özel bir hastaneye gidinMerhaba benim de 5. Haftam 10200 çıktı doktor ne dedi size benim daha çok küçükmüş 1 ay sonra bakalım dedi anlamadım
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de 5. Haftam 11000 beta hcg sonucumÇok şaşırdım o kadar betayla 1 ay beklemek çok saçma bence cihazları güzel özel bir hastaneye gidin