Beta hcg

dunyakavr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
15
10
8
29
Merhaba kızlar size birşey danısıcagım ben saglık ocagına gittim kan verdim 5. Haftada beta hCG değerim 10707 çıktı normal mi? İkiz gebelik olması durumu var mı?

Merhaba kızlar size birşey danısıcagım ben saglık ocagına gittim kan verdim 5. Haftada beta hCG değerim 10707 çıktı normal mi? İkiz gebelik olması durumu var mı?
betayla ilgisi yok diye biliyorum kontrole gittiğinizde ultrasonda belli olur mutlaka:) sağlıkla gelsin inşallah<3

Keseniz gözükmedi mi ? İkiz olsa söylerlerdi bu beta ile kese gözükür normalde. Mol gebelikte de beta olması gerekenden hızlı artıyor henüz gitmediyseniz doktora görünün.

Merhaba benim de 5. Haftam 10200 çıktı doktor ne dedi size benim daha çok küçükmüş 1 ay sonra bakalım dedi anlamadım

Merhaba benim de 5. Haftam 10200 çıktı doktor ne dedi size benim daha çok küçükmüş 1 ay sonra bakalım dedi anlamadım
Merhaba canım ben kontrole gittim ultrasonda daha üstten bakıldıgında gözükmedi küçük olduğundan alttan muayene etmek istedi onu da ben istemedim

Merhaba canım ben kontrole gittim ultrasonda daha üstten bakıldıgında gözükmedi küçük olduğundan alttan muayene etmek istedi onu da ben istemedim
Canım aynen ben de alttan muayene istemedim bir ay daha beklerim sağlıkla büyüsün bebeklerimiz🙏🏻

Çok şaşırdım o kadar betayla 1 ay beklemek çok saçma bence cihazları güzel özel bir hastaneye gidin

Benim değerime göre kaç haftalık olabilir? Doktora cuma günü gideceğim ama

Eklentiler

• IMG_20231129_122454.webp
    IMG_20231129_122454.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 146
Selam kızlar benimde bat 20 Kasımda olması gerekiyordu fakat olmadı 21de kahverengi akıntım oldu hemen gittim acile kan verdim yani bat den iki gün sonra verdiğim kan yani beta hcg 541.40 çıktı daha 4. Haftada böyle çıktı ikiz olabilir. Mi. Ardından doktora gittim iki kese var gibi fakat biri çok küçük dedi kan pıhtısıda olabilir dedi sonradan döllenen bir kesede olabilir dedi lütfen beni aydınlatın çünkü çok istiyoruz ikiz olmasını

Back
X