BETA HCG

Banus96

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
13
2
6
29
Selamlar hanımlar ben daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim reglim 5 gün gecikmişti kan verdiğimde betam 165 di ve aynı gün içerisinde değer düştü ve düşük yaptığımı öğrendim şimdi yine gebe olduğumu öğrendim ama regl olmama daha 5 gün var ve betam 32 sizce yükselir mi bir de çocuğun tutunması için neler yapmam gerekiyor bi fikir verebilir misiniz biraz korkuyorum ve kafam çok karışık

Çocuğun tutunması için yapabilecek bir şey yok istersen doktora danış. Onlar belki ilaç verirler, bizim burdan bir tavsiye de bulunmamız ne kadar doğru sence?

Çocuğun tutunması için yapabilecek bir şey yok istersen doktora danış. Onlar belki ilaç verirler, bizim burdan bir tavsiye de bulunmamız ne kadar doğru sence?
Doktora bugün gidip sordum zaten takip edilecek kimyasal gebelik olabilir biz buna gebelik diyemeyiz dedi moralim bozuluyor böyle şeyler duyunca da zaten korkuyorum belki yaşayanlar varsa bu durumu belki onlara bazı öneriler yapılmıştır diye yazdım

Canım 34 le öğrendim 120 oldu sonra 400 küsür oldu böyle devam etti 2 gün aralıklarla ben progesteron kullanmıştım doktorum yazmıştı

Onların önerisi size uymaz diyorum bende. Her gebelik farklı. Şimdi gelip yükselir mi diye sorarsanız biz kesinlik veremeyiz, size boştan yere ümit vermek de yanlış olur. Kafanızı dağıtacak bir şeyler bulun ki düşünmeyin. Sürekli kafayı takarsanız günler geçmez. Sonrası kısmet, sağlıklı gebelikler olsun inş

Çok teşekkür ederim canım peki bu ilacı tutunsun düşmesin diye mi yazdı sen de yaşamış mıydın böyle bir şey yani
Evet şu an 35 haftalığız. Bu gebeliğimden 6 ay önce kimyasal geçirdim değerlerim az artıyordu bir anda düşmüştü çok üzülmüştüm ama çok şükür 6 ay sonra oldu. Doktorum değerin yüzde 60 dan fazla artıyorsa korkma demişti. İnşallah takip et değerlerini 2 günde bir sağlıklı artar. Progestan tutunması için. 30 haftada erken doğum yapacaktım tekrar progestan başladık. Hormon ilacı doktorun yazar sanırım

Amin inşallah teşekkürler

Çok teşekkür ederim canım benim yarın bir daha kan vermeye gideceğim inşallah hayırlısıyla nasip olur ya Siz de hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…