- 15 Temmuz 2016
- 8.684
- 14.679
- 248
Kac çıktı 2 gün sonra değeriniz???Canım ben hamileliğimi öğrendiğimde değerim 1.92'ydi normalde negatifken değerim sürekli 0.2'dir 1.92'yi görünce şüphelendim 2 gün sonra test verdim hamileydim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac çıktı 2 gün sonra değeriniz???Canım ben hamileliğimi öğrendiğimde değerim 1.92'ydi normalde negatifken değerim sürekli 0.2'dir 1.92'yi görünce şüphelendim 2 gün sonra test verdim hamileydim
42 oldu, iki gün sonra 16'ya düştü kimyasal gebelik geçirmiştim maalesefKac çıktı 2 gün sonra değeriniz???
Merhaba benim de 24.02.2024 de sonucum 1.3 çıkmıştı 06.03.2024 de tekrar sonucum 27.4 çıktı hastane negatif ama yükselme olmuş az olmuş dedi sizce nedir acaba düşüncelerinizi alabilir miyim kararsız kaldımcanım değer iki derken 0.2 mi düz iki mi
Canım belki ilkinde hamile değildin, şu an hamilesin o yüzden değerin yükseliyor, adete kaç gün varMerhaba benim de 24.02.2024 de sonucum 1.3 çıkmıştı 06.03.2024 de tekrar sonucum 27.4 çıktı hastane negatif ama yükselme olmuş az olmuş dedi sizce nedir acaba düşüncelerinizi alabilir miyim kararsız kaldım
Merhaba benim de 24.02.2024 de sonucum 1.3 çıkmıştı 06.03.2024 de tekrar sonucum 27.4 çıktı hastane negatif ama yükselme olmuş az olmuş dedi sizce nedir acaba düşüncelerinizi alabilir miyim kararsız kaldım
Adetim üç gün gecikiyo belirtilerim yok ama ara ara bel ve kasık ağrılarım var aklımı bulandirdidilar dış gebelik felan olabilir diye o ilkte daha adetim gecmiyoduCanım belki ilkinde hamile değildin, şu an hamilesin o yüzden değerin yükseliyor, adete kaç gün var
Ama refans aralığı hala 0-5 gözüküyor ama negatif olsa az da yükselme olasılığı olmaz değil miAdetim üç gün gecikiyo belirtilerim yok ama ara ara bel ve kasık ağrılarım var aklımı bulandirdidilar dış gebelik felan olabilir diye o ilkte daha adetim gecmiyodu
Canım adetin 3 gün geçiyor ve değerin biraz düşük, ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebelik, hakkında hayırlısı olsun canımAma refans aralığı hala 0-5 gözüküyor ama negatif olsa az da yükselme olasılığı olmaz değil mi
Dış gebelikle bı ilgilisi olablir miCanım adetin 3 gün geçiyor ve değerin biraz düşük, ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebelik, hakkında hayırlısı olsun canım
Canım dış gebelik sanırım beta artıyor ama bebek rahimde değil, yüksek ihtimalle kimyasal gebelikDış gebelikle bı ilgilisi olablir mi
Peki tekrar hamile kalma şansım var mıdırrCanım dış gebelik sanırım beta artıyor ama bebek rahimde değil, yüksek ihtimalle kimyasal gebelik
Tabii ki canım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hiç adet olmadan şu an hamileyim kokma yaniPeki tekrar hamile kalma şansım var mıdırr
Merhaba kaç gün gecikmeden sonra öğrendiniz benimde 3 kaset test pozitif ama kanda negatif bugün 32. Günüm hastalanmadım da bekliyorum sizin sonuç ne olduHayırlı geceler arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum Ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 Ocak benim son adet tarihim fakat 7 Şubat'ta beklenen adet tarihim geldi ama adet olmadım 12 Şubat'ta kan verdim kanda herhangi bir gebelik çıkmadı 29 Şubat'ta kaset test yaptım çıkmadı ve 6 Mart'ta kaset test yaptım çıktı daha sonra 7 Mart'ta kan verdim kanda çıktı doktora gittim doktor bana diyor ki 5 haftalık 2 şubat'tan hesaplayacağız diyor böyle bir saçmalık olabilir mi haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi haftaya gittim bana dediği şey şu kese boş arkadaşlar sizden ricam 12 Şubat'ta kan tahlilinde gebelik çıkmamışsa nasıl oluyor da 2 şubat'tan hesaplanıyor
merhaba bende aynı duurmdayım sizin son durumunuz nedirMerhaba kaç gün gecikmeden sonra öğrendiniz benimde 3 kaset test pozitif ama kanda negatif bugün 32. Günüm hastalanmadım da bekliyorum sizin sonuç ne oldu