- 4 Ağustos 2023
- 12
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Busebekik0123
Merhaba kızlar
ben 22 Şubat'ta kan verdim 75 çıktı bugün yani 26şubatta kan verdim 696 çıktı arada 4 gün oynuyor iyimi yoksa düşükmü beta hCG yeteri olması gerektiği gibi yükselmişmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerGayet iyi Gözünüzaydın
Adet olduktan sonra hiç ilişkiye girmediyseniz gebelik ihtimali sıfırdır. Gebelik olsaydı beklenen adet tarihinde bile yapılsa ikinci çizgiyi net ya da silik görürdünüz. İçinizi ferah tutun gebelik yokMerhaba bende soru sormak istiyorum. 5 ocakta reglm bitti 13 ocakta ilişkim oldu. 29 ocakta yani şüpheli ilişkiden 16 gün sonra kan testi verdim 0.20 negatif çıktı. Ertesi günü de regl oldum zaten. O günden sonra da ilişkim olmadı. Reglm 3 gün gecikti. Dün yani ilişkiden 1 buçuk ay sonra idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Gebelik olsaydı çıkardı değil mi. Regl de olmadm hâlâ bugün 4 gün![]()
Teşekkür ederim dün de idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama hâlâ adet olmadım muhtemelen stresten kaynaklıAdet olduktan sonra hiç ilişkiye girmediyseniz gebelik ihtimali sıfırdır. Gebelik olsaydı beklenen adet tarihinde bile yapılsa ikinci çizgiyi net ya da silik görürdünüz. İçinizi ferah tutun gebelik yok
Artık yapmayın stres adeti fazlasıyla geciktirir rahim duvarlarınız kalınlaşır ve çok sancılı bir süreç geçirirsiniz adet olunca. Gebelik testi yapmayı bırakın gebelik kesin olarak yokTeşekkür ederim dün de idrar testi yaptım tek çizgi çıktı ama hâlâ adet olmadım muhtemelen stresten kaynaklı![]()
Sonuç ne olduArkadaşlar ben bugün kan verdim adetimin geciktiginin 2 günü gebelik varmı yokmu bana yardımcı olursanız sevinirim
10.8 çıktıSonuç ne oldu
Evet gebesiniz10.8 çıktı