Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neden 11 gün geçtikten sonra kan testi verdin ki, daha önce vermiş miydin kan testiAdetimi 11gun geçti bgn kanda beta hcg 150 geldi dusukmu 2gun sonra kan vercem ama ayni durumu yasayan varmi?
Hayır idrar testi yaptim negatif cikinca cokta umudum yoktu açıkçası doktor tarlusal vermeden bi beta hcg bakalm rahim kalinlasmanda var dedi o şekilde bakip bgn öğrendimCanım neden 11 gün geçtikten sonra kan testi verdin ki, daha önce vermiş miydin kan testi
Hm, anladım canım, geç döllenme mi oldu acaba kafam karıştı ciddenHayır idrar testi yaptim negatif cikinca cokta umudum yoktu açıkçası doktor tarlusal vermeden bi beta hcg bakalm rahim kalinlasmanda var dedi o şekilde bakip bgn öğrendim
Valla bende bilmiyorum ayni durumu yasayan vardır belki diye yazmak istedim. Pcosum var yumurtlamam gec oluyor umarım geç dollenmedir.Hm, anladım canım, geç döllenme mi oldu acaba kafam karıştı cidden![]()
Merhaba benim adetim 22 gün geçmişti kav verdim 16 çıkmıştı tabi bende pcos var şuan 12 haftalik hamileyimAdetimi 11gun geçti bgn kanda beta hcg 150 geldi dusukmu 2gun sonra kan vercem ama ayni durumu yasayan varmi?
Yaa çok şaşırdım şuan. 22gun gecip 16 cikmasina. Benimde pcosum var inşallah geç dollenmedir inşallah benimde gebeliğim devam eder. Sizede rabbim sag salim kucaginiza almayı nasip eder inşallahMerhaba benim adetim 22 gün geçmişti kav verdim 16 çıkmıştı tabi bende pcos var şuan 12 haftalik hamileyim
İnşallah işte bu pcos var ya bu yuzden bütün düzen bozuluyor ben sene de 2 , 3 kez adet oluyorum doktor da çok şaşırdı hamile olmama hatta ilk başta boş gebelik yok kimyasal vs bir sürü şey dedi asla olumlu konuşmadı çok üzülmüştüm çok şükür suan 12 haftalik olduk inşallah sizde sağlıkla alın kucaginizaYaa çok şaşırdım şuan. 22gun gecip 16 cikmasina. Benimde pcosum var inşallah geç dollenmedir inşallah benimde gebeliğim devam eder. Sizede rabbim sag salim kucaginiza almayı nasip eder inşallah
Testinizi tekrar edin bence belki vardır inşallahArkadaşlar geçen hafta kan testim 1.20 çıktı bir hafta sonra 2.80 çıktı sizde hamilelik varmı
Ay inşallah bakalımİnşallah işte bu pcos var ya bu yuzden bütün düzen bozuluyor ben sene de 2 , 3 kez adet oluyorum doktor da çok şaşırdı hamile olmama hatta ilk başta boş gebelik yok kimyasal vs bir sürü şey dedi asla olumlu konuşmadı çok üzülmüştüm çok şükür suan 12 haftalik olduk inşallah sizde sağlıkla alın kucaginiza
Hayirlisi hakkımdaTestinizi tekrar edin bence belki vardır inşallah
3 haftada falan oluyorsun sanırım canım bildiğim kadarıyla belki geç döllenme olduysa ondan bekleyelim demiş olabilir doktorun 48 saatte bir iki katına çıkarsa problem yok diye biliyorum ben yinede tabi doktorun daha iyisini bilirSelam arkadaşlar bugün beta hcg değeri 93.8 cıktı en son adet tarihim 24 ocak ama dr kesin sonuc için bekleyelim vs diyince biraz şüpheye düştümpcos da var bende kaç haftalık gebe oluyorum onu da bilmiyorum bilgi verebilir misiniz bana da ilk gebeliğim olacak inşallah