teşekkür ederim 10 hafta önce olan olay kanda cıkardı değil miHamile değilsiniz yani sonuç negatif
teşekkürler peki tarlusal ile regli olan biri yine de gebe kalabiliyormu biliyor musunuzE tabi ki canım bebek kocaman olurdu
Bilgim yok o konudateşekkürler peki tarlusal ile regli olan biri yine de gebe kalabiliyormu biliyor musunuz
Canım normalde değerin sürekli 1.20 miMerhaba,
Adet düzensizliğim var Ocakta tarlusal ile regl oldum fakat şubatta regl olmayınca doktorum yine tarlusal verdi ve yine tarlusal ile oldum hormon testi yaptırdım.
Fakat emin olmak için Ben yine de beta hcg yaptırdım üstüne görme vs olmayın diye sonuç 1,20. Sonuç güvenilir midir?
Canım normalde değerin sürekli 1.20 mi
Sanırım değerin normalde 1.20 canım hayırlısıiki kez yaptırdım. Arada iki hafta var ikisi de 1.20
Nasıl yani ne demek oluyırSanırım değerin normalde 1.20 canım hayırlısı
Evet öyle düşünüyordum ama onun üstünden zaten neredeyse 10 hafta geçti ama sürekli kuruntuSizin ilişki kıyafet üstünden değil miydi yani spermli elinle dokunduğunu mu düşünüyordun öyle hatırlıyorum sanki
Kalp atışı duyulurduteşekkür ederim 10 hafta önce olan olay kanda cıkardı değil mi
Ben de aynı şeyi yaşadım reglimi bekliyorum kaygım çok yüksek zevk suyu şüphesi var ben de de dualarını bekliyorumEvet öyle düşünüyordum ama onun üstünden zaten neredeyse 10 hafta geçti ama sürekli kuruntu
Senin değer her zaman 1.20'miş, benim değer öyle değil benim değer bebiş yokken 0.2'dirNasıl yani ne demek oluyır
Ben gecikmenin ikinci günü beta hcg 1,20 çıktı. 14 günü ise 131 sonra katlandı. Gebelik planlıyorsan takip et.Merhaba,
Adet düzensizliğim var Ocakta tarlusal ile regl oldum fakat şubatta regl olmayınca doktorum yine tarlusal verdi ve yine tarlusal ile oldum hormon testi yaptırdım.
Fakat emin olmak için Ben yine de beta hcg yaptırdım üstüne görme vs olmayın diye sonuç 1,20. Sonuç güvenilir midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?