Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben 1 hafta önce aşılama oldum 2 gün öncede kanıma baktırdım beta hcg 8.50 çıktı bugün tekrar kan verdim bu sefer 2.20 çıktı sizce yükselirmi tekrardan
Kızlar ben 1 hafta önce aşılama oldum 2 gün öncede kanıma baktırdım beta hcg 8.50 çıktı bugün tekrar kan verdim bu sefer 2.20 çıktı sizce yükselirmi tekrardan
Kimyasal gebelik diyenlerin aşılama hakkında fikri olduğunu düşünmüyorum. Çatlatma iğnesinden dolayi beta HCG kanında bulunur. 14 güne kadar da etkisi surebilir. Büyük ihtimal hala iğnenin etkisi var. İğneden 14 gün sonra yaptığın test doğru sonuç verir