Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kaç gün gecikme olduMerhaba bugün kan testi verdim sonuç 1032 çıktı kaç olması lazım
ilk kez kan testi verdiyseniz eğer hamile oluyorsunuz <3Merhaba bugün kan testi verdim sonuç 1032 çıktı kaç olması lazım
sürekli kan testi vermek gerekiyor mu? yoksa önemli olan keseyi görmek mi?Önemli olan 2 günde 1 olan artış, tek değerle çok bi anlam ifade etmiyor
Son adet tarihiniz ne zamandısürekli kan testi vermek gerekiyor mu? yoksa önemli olan keseyi görmek mi?
Bilmiyorumsürekli kan testi vermek gerekiyor mu? yoksa önemli olan keseyi görmek mi?
maasallah güzel değer adetiniz kaç gün geçtiMerhaba bugün kan testi verdim sonuç 1032 çıktı kaç olması lazım
10 temmuz son adetin ilk günüSon adet tarihiniz ne zamandı
doktor daha net bir bilgi verir ama yaklaşık 5-6 hafta olabilirKaç haftalik oluyor
Aşağı yukarı 5 haftalık oluyosunuz, pazartesi giderseniz keseyi görürsünüz sonrasında kan takibi yapmanıza gerek yok. Ben gerçi 2 kere verip bekledim, sürekli yapmaya gerek yok ama bekleyemiyor insan pek10 temmuz son adetin ilk günü
ben de bir kere kan verdim de bir daha kan vermedim fakat merak ettim sürekli vermek mi gerekiyor diye. burada herkes sık sık kan verdiğinden bahsetmiş. haftaya cumartesiye randevu aldım, iş günüme denk gelmesin diye, kan vermeden beklesem sorun olmaz herhaldeAşağı yukarı 5 haftalık oluyosunuz, pazartesi giderseniz keseyi görürsünüz sonrasında kan takibi yapmanıza gerek yok. Ben gerçi 2 kere verip bekledim, sürekli yapmaya gerek yok ama bekleyemiyor insan pek
Artıyor mu onu takip etmek açısından iyi oluyor, en az %66 artması lazım 2 günde 1. Sizin kaçtı değerinizben de bir kere kan verdim de bir daha kan vermedim fakat merak ettim sürekli vermek mi gerekiyor diye. burada herkes sık sık kan verdiğinden bahsetmiş. haftaya cumartesiye randevu aldım, iş günüme denk gelmesin diye, kan vermeden beklesem sorun olmaz herhalde
209 çıktı ilk regl olmam gereken günde. bir daha da bakmadım bir hafta geçti üzerindenArtıyor mu onu takip etmek açısından iyi oluyor, en az %66 artması lazım 2 günde 1. Sizin kaçtı değeriniz
Yeni olduğu için normal 2 gün sonra tekrar kan verinMerhaba benim de dün adet olmam gereken günde beta hcg 19.75 çıktı. Normal mıdır acaba, yoksa çok düşük mü?
Herkeste farklı şekilde ortaya çıkıyordur, dert etmeyin bence deKimileri beklenen adet gününde veya adetten birkaç gün önce beta hcg seviyesinin daha yüksek olduğunu yazmışlar acaba benimki cok mu düşük aklıma takıldı.
Teşekkür ederim bugün tekrar kan verecem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Herkeste farklı şekilde ortaya çıkıyordur, dert etmeyin bence de![]()