Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim kese 3000 lerde görülüyor ama yanlışda biliyor olabilirimSon reglime göre 6 haftalık hamilelik var ama Beta hcg bu gun ilk defa 1460 oldu ve hala kese görünmedi başına gelen var mı
Benim üzülmeyin çikar bi iki hafta sonra cunku aynısı bana da oldu keseyi goremediler gec gordulerSon reglime göre 6 haftalık hamilelik var ama Beta hcg bu gun ilk defa 1460 oldu ve hala kese görünmedi başına gelen var mı
Şuan zaten görünmez ki. Yaklaşık 2000 lerde vajinal 3000 üstünde de karından görünürSon reglime göre 6 haftalık hamilelik var ama Beta hcg bu gun ilk defa 1460 oldu ve hala kese görünmedi başına gelen var mı
6 günde kana geçmez zaten varsa da, en azından bi 10-12 gün geçsin son korunmasız ilişkinizin üstündenMerhaba araniza yeni katildim hanımlar
Öncelikle üc kere erken haftalarda düsüklerim olduğunu söyleyip öyle konuya giriyim
1 agustos regli olduqum tarih 4 gün sürdü
15 agustosda korunmasiz iliski
Dayanamayip 21 agustos beta baktirdim sonuc 0.9 IU/L adet gecikmesini bekleyemedim cünkü dusuklerim kan pıhtılasmasından olduğundan erkenden ögrenmek istedim igne + coraspirin baslatılcak acıkcası cıkan degerimi anlamadim esimde kendini strese sokuyorsun adetin gecikmeden ikinci kanını vermek yok dedi aranızda bu durumu bilen varsa simdiden Allah razı olsun
Geç döllenme olabilirSon reglime göre 6 haftalık hamilelik var ama Beta hcg bu gun ilk defa 1460 oldu ve hala kese görünmedi başına gelen var mı
Evde test yapabilirsiniz son kanın üstünden 3 gün geçmişMerhaba araniza yeni katildim hanımlar
Öncelikle üc kere erken haftalarda düsüklerim olduğunu söyleyip öyle konuya giriyim
1 agustos regli olduqum tarih 4 gün sürdü
15 agustosda korunmasiz iliski
Dayanamayip 21 agustos beta baktirdim sonuc 0.9 IU/L adet gecikmesini bekleyemedim cünkü dusuklerim kan pıhtılasmasından olduğundan erkenden ögrenmek istedim igne + coraspirin baslatılcak acıkcası cıkan degerimi anlamadim esimde kendini strese sokuyorsun adetin gecikmeden ikinci kanını vermek yok dedi aranızda bu durumu bilen varsa simdiden Allah razı olsun
Evet gidip bir test almanın vakti gelmistirEvde test yapabilirsiniz son kanın üstünden 3 gün geçmiş
Insanin kayiplari olunca her umuda sıgınmak istiyor iste beklemek en güzeli kendimi cok yordum bu surecte sanirim6 günde kana geçmez zaten varsa da, en azından bi 10-12 gün geçsin son korunmasız ilişkinizin üstünden
Betam reglin ilk günü 17,5 çıkmıştıMerhaba ben de aranızda yeniyim, adetimden 3 gün önceden beri lekelenmem oldu. Bugün sabah ilk idrarla test yaptım 2. Çizgi silik olarak göründü. Şuan adet günümün 3. Günü bugün adet ağrılarım ile birlikte kanamam başladı, sizce durumum ne yardımcı olur musunuz
Umut fakirin ekmeği diye bir laf var bizimkide umut işte bende yaptım test dün bugün negatif sanırım 7 gün var reglimeEvet gidip bir test almanın vakti gelmistir
Canım sen kimyasal gebelik yaşıyorsun muhtemelen kanaman bitince tekrar kan baktır değerin sıfırlanması gerekir malesef bebeğin tutunamamisBetam reglin ilk günü 17,5 çıkmıştı
Rica ederim üzülme kimyasal gebelikten sonra çabuk hamile kalırsınBugün akşam tekrar acile gidip baktırcam, bana da öyle geliyor ama sormak istedim bir umut bakalım ne çıkacak, teşekkür ederim