Beta hcg

Diğer sorunuzda da sormuşlar cevaplamamışsınız, başka doktora görünmediniz mi zorla mı kürtaj yaptılar nedir konu
Beta hCG 2 kat artmadıgını saglıksız veya dış dedi sonra kürtaj yaptı ve dış gebelık olmadıgını soyledı ztn daha 5 gün olmıstu beta hCG 7
Nasıl ilerledi değeriniz
219 öğrendim 2 gün arayla kan verdim 505 oldu sonra 710 oldu

Benim de beta degerlerım sızın gıbıydı tam duzenlı artmıyordu Altan baktı dış gebelık degıl dedi kese var dedi bekletıyo Şuan beni kendılıgınden kanama olur atarsa diye
Beta hCG 2 kat artmadıgını saglıksız veya dış dedi sonra kürtaj yaptı ve dış gebelık olmadıgını soyledı ztn daha 5 gün olmıstu beta hCG 7

219 öğrendim 2 gün arayla kan verdim 505 oldu sonra 710 oldu

Benim baya oldu ama unutamıyorum ve ben kürtaj olacagım gün rüyama geldi ben iyiyim dedim kürtaj olmım dedım herkes dedı doktordan ıyı mı bıleceksın hala vıcdan azabı çekiyorum

Dr kurtajdan sonra bana dediği yasayabılırdı öl edebilirdi Allah bilir dedıgı için çok kötü hissediyorum ve aradan 6 ay geçti hamile de olamıyorum
doktor sorunluymus cidden. keske baska doktora da görünseydiniz. ama kendinizi kahretmeyin. siz ne bilecektiniz, herkes doktora güvenir. böyle bir durumda düzgün düsünememissiniz çok doğal. Allah sağlıklı, güzel bir gebelik nasip etsin size

Bana sonra ilerledikçe yazar mısın
Yazarım tabıkı bekleyelım 10. Haftaya kadar dedi sadece sağlıklı artış değil dedi zaten betadan az çok belli oluyor kendınız hiç uzmeyın bende üzüldüm vardır rqbbımın bıldıgı zor bı surecmıs hamılelık gelısmesi beklemek. Insallalh eabbım sağlıcakla nasıp etsin bızlere gönlümüze göre 🌸

Yazarım tabıkı bekleyelım 10. Haftaya kadar dedi sadece sağlıklı artış değil dedi zaten betadan az çok belli oluyor kendınız hiç uzmeyın bende üzüldüm vardır rqbbımın bıldıgı zor bı surecmıs hamılelık gelısmesi beklemek. Insallalh eabbım sağlıcakla nasıp etsin bızlere gönlümüze göre 🌸
Peki şuan ne kadarlık ve beta hcg kaç

X