Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de halsizlik uyku var ama beta 4,66 yükselir mi acabaAslında şöyle olmustu kasik ağrısıyla gittim 5 gün gecikmeyle kist var patlamış içimde ama kanama durmuş dedi sonra kan tahlili verdim pozitif dedi daha doktora gitmedim pazartesi tekrar gidecem beta 140 çıkmıştı şuan ne kadar artmış bilemiyorum çok halsizlik baş dönmesi yorgun yerimden kalkmak istemiyorum
Adetinize kaç gün varr inşallah yükselirrrBende de halsizlik uyku var ama beta 4,66 yükselir mi acaba![]()
1 aydır geçiyoAdetinize kaç gün varr inşallah yükselirrr![]()
Adet gecikmesi yaşayan biriyseniz geç döllenme ile gebe kalmanız çok yüksek ihtimal. Bir kızım var geç döllenme oldu onda 2.5 ile öğrenmiştim normalde hep sıfır çıkardı. Doğdu şuan 5 yaşında sağlıklı1 aydır geçiyoacaba geç döllenme mi diyorum onda bu kadar gecikip düşük çıkar mı
Maşallah Allah bağışlasınAdet gecikmesi yaşayan biriyseniz geç döllenme ile gebe kalmanız çok yüksek ihtimal. Bir kızım var geç döllenme oldu onda 2.5 ile öğrenmiştim normalde hep sıfır çıkardı. Doğdu şuan 5 yaşında sağlıklı
Aradan 5 sene geçti yeniden hamileyim ve yine geç döllenmeadetim geciktikden 1 ay sonra öğrenmitşim hamileliğimi
Bunu öğrenmenin tek yolu var tekrar kan testi yaptığınızda iki katı yani 8-10 üstünde ise gebe olabilirsinizMaşallah Allah bağışlasınadetim düzenli geciken biri değilim ama 1 aydır geçiyo
normalde değerler 1 çıkardı en son gittiğimde 4,66 idi 1 ay gecikmeye göre daha yüksek çıkmaz mıydı
Benim adet dönemim hep duzensiz bu defa 13 gün olmuş yarın doktora gidecem inşallah yukselmistir değerlerim çok istiyoruz bendede belki geç donlenme olmuştur diye düşünüyorum sizden gelen yorumları okuyunca umut oluyor bize. Allah bağışlasın size de sağlıkla büyüsün inşallah bize de versin Rabbim inşallahAdet gecikmesi yaşayan biriyseniz geç döllenme ile gebe kalmanız çok yüksek ihtimal. Bir kızım var geç döllenme oldu onda 2.5 ile öğrenmiştim normalde hep sıfır çıkardı. Doğdu şuan 5 yaşında sağlıklı
Aradan 5 sene geçti yeniden hamileyim ve yine geç döllenmeadetim geciktikden 1 ay sonra öğrenmitşim hamileliğimi
Randevuyu bekliyorumBunu öğrenmenin tek yolu var tekrar kan testi yaptığınızda iki katı yani 8-10 üstünde ise gebe olabilirsiniz![]()
Amin inşallah rabbim sizede nasip etsinBenim adet dönemim hep duzensiz bu defa 13 gün olmuş yarın doktora gidecem inşallah yukselmistir değerlerim çok istiyoruz bendede belki geç donlenme olmuştur diye düşünüyorum sizden gelen yorumları okuyunca umut oluyor bize. Allah bağışlasın size de sağlıkla büyüsün inşallah bize de versin Rabbim inşallah![]()
Sizce bişey varmıdır nasıl yarın olacak çok merak ediyorum catlayacam artıkAmin inşallah rabbim sizede nasip etsin![]()
Bence 140 çok güzel bir değerSizce bişey varmıdır nasıl yarın olacak çok merak ediyorum catlayacam artık![]()
İnşallah yarın doktora gidecem inşallah yukselmistirBence 140 çok güzel bir değeryükselir inşallah