- 8 Mart 2025
- 7
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi blkhabibenbi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihiniz ney ona göre hesaplayabilirizKizlar betam 1373 çıktı ultrosonda gozukmedi 6.haftadan sonra gözükür dedi kaç haftalık oluyor anlayan varsa soylebilir mi
6 haftalık 1 ay 2 hafta oluyor cnm tabitklar bu aradaKizlar betam 1373 çıktı ultrosonda gozukmedi 6.haftadan sonra gözükür dedi kaç haftalık oluyor anlayan varsa soylebilir mi
Bugün gittim 6.hafyada normalde gözükmesi lazimNe zaman gittiniz ultrasona bende yarın gideceğim de gözükmez mi acaba
Evet sağlık ocağı doktoru bana keseyi görürsün dedi bende o yüzden gideceğim anlamadım nasıl görünmedi ne dedi doktorBugün gittim 6.hafyada normalde gözükmesi lazim
İnşallah gözükür çok telasliyim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte isteyen herkese nasip olsun6. Haftada karından ultrasonda kese görünüyor arkadaşlarbol su içip idrara sıkışık giderseniz daha net görür doktorunuz
![]()
Cihazdanda fark edebiliyor telaşlanıp kendinizi bebeğinizi üzmeyin umarım her şey yolunda giderİnşallah gözükür çok telasliyim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte isteyen herkese nasip olsun
İnşallah tesekkurr ederim kan sonucum cikana kadar hyecandan patladım şimdi de ultrason sağ salim kucagimiza almak nasip etsin hepimizin insallahCihazdanda fark edebiliyor telaşlanıp kendinizi bebeğinizi üzmeyin umarım her şey yolunda gider
Telaş yapmayın belki 7. Hafta gösterecek kendisini geç döllenme vs de olabilir yani tutunma sürecinde olan bebeğinizi zorlamayın üzülerek. Bol su için salavat getirin sağlıkla büyüsün miniklerİnşallah gözükür çok telasliyim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte isteyen herkese nasip olsun
Mercimeği gördük Allah'ın izniyle 3 buçuk haftalık falan daha inşallah sg salim kucagimiza alırız isteyen herkese Allah nasip etsin dualarimdasiniz hepTelaş yapmayın belki 7. Hafta gösterecek kendisini geç döllenme vs de olabilir yani tutunma sürecinde olan bebeğinizi zorlamayın üzülerek. Bol su için salavat getirin sağlıkla büyüsün minikler
Oyy Maşallah miniğimeMercimeği gördük Allah'ın izniyle 3 buçuk haftalık falan daha inşallah sg salim kucagimiza alırız isteyen herkese Allah nasip etsin dualarimdasiniz hep