Beta hcg

Buglentee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
11
2
1
23
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce korunmasız birlikteliğim oldu. 4 tane test yaptım hepsinde Silik çizgi çıktı kan verdim değerim 2 çıktı sizce yükselir mi?

Arkadaşlar merhaba 5 gün önce korunmasız birlikteliğim oldu. 4 tane test yaptım hepsinde Silik çizgi çıktı kan verdim değerim 2 çıktı sizce yükselir mi?
Test bozuktur 5 gün sonra gebelik oluşmaz testte de çıkmaz. Hangi markayla yaptın

Beş günde gebelik çıkmaz. Kanda yoksa yoktur, varsa kesindir, idrar kesin sonuç vermez.

5 gün önce olan bşrliktelik henüz sonuç vermez en az iki hafta geçmeli

5 günde bebek daha döllenme ve rahime ilerleyip yerleşme sürecinde oluyor. Gebelik için en az 13 gğn beklemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…