• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

aysglns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
14
1
1
23
Merhabalar kızlar bugün normalde adet günüm ama hamilelik belirtileri hissettiğim için 17 mayıs kan verdim 10.63 çıktı beta endişelendiğim için 18 mayıs yani dün kan verdim yine bu defa 13.3 çıktı betam 19 mayıs yani bugün beklenen adet tarihim sizce sonuçlar nasıl

Su an pozitif gözüküyor ama düşük cıkmış,adetin henüz geçmediği için olabilir yani cok yeni hayırlı olsun 😊 2 günde bir kan ber yükselmesi lazım kat kat

Merhabalar kızlar bugün normalde adet günüm ama hamilelik belirtileri hissettiğim için 17 mayıs kan verdim 10.63 çıktı beta endişelendiğim için 18 mayıs yani dün kan verdim yine bu defa 13.3 çıktı betam 19 mayıs yani bugün beklenen adet tarihim sizce sonuçlar nasıl
Testlerde silik miydi

Testlerde silik miydi
Evet test sonucumuda yükledim
1000029159.webp

Su an pozitif gözüküyor ama düşük cıkmış,adetin henüz geçmediği için olabilir yani cok yeni hayırlı olsun 😊 2 günde bir kan ber yükselmesi lazım kat kat
Ya bilmiyorum endişeliyim 1 gün arayla kan verdim çok az yükselmiş ve ara ara sancılanıyorum her an adet olacakmış gibi

Aynı yerde vermem gerekir. Laboratuvardan kaynaklı düşük çıkmıştır belki. İlk verdiğin yerde tekrar baktır eğer regl olmadıysan
Hayır hala regl olmadım gecikmenin 2.günündeyim dün kan verdim yine bu defa 9.6 çıktı düşmüş değerim düşük mü yaparım acaba

Hayır hala regl olmadım gecikmenin 2.günündeyim dün kan verdim yine bu defa 9.6 çıktı düşmüş değerim düşük mü yaparım acaba
Geçmiş olsun kimyasal gebelik geçiriyorsun. İnşallah en kısa sürede sağlıkla hamile kalırsın. Kimyasal sonrası daha kolay oluyor diye biliyorum vücut hamile kalmaya alıştı çünkü

Back
X