- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi pcosluamaumutlu
-
Adetin gecikti mi peki evet pozitif gözüküyor haliyle
O zaman bekle ve iki gün sonra test yap duacınım inşaAllah hayırlı haberlerini yazarsın2 gün sonra regl günüm bekelemedeyim şu an
Regl oldum bu sabahO zaman bekle ve iki gün sonra test yap duacınım inşaAllah hayırlı haberlerini yazarsın
Allah can sağlığı versin sabırla bekle en hayırlı zamanda nasip edecektir Rabbim 6 yıldır bekliyordum dile kolay Rabbim bütün kız kardeşlerime hayırlı müjdeler versin dualarım sizinleRegl oldum bu sabah
Amin canım amin işe başladım bakalım belki çalışırken kafa bosalirsa daha kolay olur bir umut işteAllah can sağlığı versin sabırla bekle en hayırlı zamanda nasip edecektir Rabbim 6 yıldır bekliyordum dile kolay Rabbim bütün kız kardeşlerime hayırlı müjdeler versin dualarım sizinle
Evet gerçekten başta bir şeyler ters gidince gidiyor , nisan ayında kürtaj oldum , başından beri sancılıydı kalp atışı gec göründü filan sonra da kalbi durdu . Allah hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin17 Şubat'ta hamileligimi 6.9 öğrendim 2 gün sonra 30 oldu ondan sonraki 2 gün 52 oldu doktor takip edelim dedi 1 hafta sonra 1800 oldu ve kese göründü ama malesef bebeğim 12 haftasında kalbi durdu kaybettim seni üzmek istemem inşallah güzel yukselir ama basta biseyler ters gidince gidiyo gibi sanki inşallah senin güzel biter ve bebisini kucağına alırsın
Amin canım 3 aydır korunmuyoruz belki bu ay diyorum olmuyo bu ay çok umutlandim reglime 2 gün kala testim böyle çıktı ve regl oldum bu ayrı bir üzüntü yaptı bana inşallah bizde güzel haberler alırızEvet gerçekten başta bir şeyler ters gidince gidiyor , nisan ayında kürtaj oldum , başından beri sancılıydı kalp atışı gec göründü filan sonra da kalbi durdu . Allah hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin
İnşallah güzel haberler alırsın kısa zamanda . Awox güvenilir diyorlar onun dışında yapıp hayal kırıklığına uğrama en azından , daha zor oluyor .Amin canım 3 aydır korunmuyoruz belki bu ay diyorum olmuyo bu ay çok umutlandim reglime 2 gün kala testim böyle çıktı ve regl oldum bu ayrı bir üzüntü yaptı bana inşallah bizde güzel haberler alırız
İnşaAllah sana iyi gelir, sabır ve tevekkülde iş hayırlı haberlerini almak nasip olsun inşaAllah.Amin canım amin işe başladım bakalım belki çalışırken kafa bosalirsa daha kolay olur bir umut işte