Beta hcg

Allah can sağlığı versin sabırla bekle en hayırlı zamanda nasip edecektir Rabbim 6 yıldır bekliyordum dile kolay Rabbim bütün kız kardeşlerime hayırlı müjdeler versin dualarım sizinle
Amin canım amin işe başladım bakalım belki çalışırken kafa bosalirsa daha kolay olur bir umut işte

Evet gerçekten başta bir şeyler ters gidince gidiyor , nisan ayında kürtaj oldum , başından beri sancılıydı kalp atışı gec göründü filan sonra da kalbi durdu . Allah hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin

Amin canım 3 aydır korunmuyoruz belki bu ay diyorum olmuyo bu ay çok umutlandim reglime 2 gün kala testim böyle çıktı ve regl oldum bu ayrı bir üzüntü yaptı bana inşallah bizde güzel haberler alırız

Eklentiler

• 1000173641.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 7
Amin canım 3 aydır korunmuyoruz belki bu ay diyorum olmuyo bu ay çok umutlandim reglime 2 gün kala testim böyle çıktı ve regl oldum bu ayrı bir üzüntü yaptı bana inşallah bizde güzel haberler alırız
İnşallah güzel haberler alırsın kısa zamanda . Awox güvenilir diyorlar onun dışında yapıp hayal kırıklığına uğrama en azından , daha zor oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…