Beta HCG

Hayır canım çok normal ya değerler her zaman aynı seviyede aynı oranla yükselecek diye bir kural asla yok. Hcg de çok dalgalı bir hormon bazen çok daha fazla yükselir bazen daha bir az. Senin değerin de çok normal yükselmiş ayrıca sakın korkma:)
İçimi rahatlattım valla çok teşekkür ederim canım 😊

Meraba kızlar size birşey soracam kafam çok karışık beta hcg benim gibi olup yükselen varmı
19.7
43.7
41.1 iki günde bir yaptırmıştım kafam çok karışık

Kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür 3hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor

Meraba kızlar size birşey soracam kafam çok karışık beta hcg benim gibi olup yükselen varmı
19.7
43.7
Fazla yükselme miş sanki 3.deger düşmüş dış gebelik olabilir değerleri takip edin artış olması lazım

Yok canım aslında ilk 257 ile ögrendim emin olmak için akşam tekrar verdim gün içinde 2kere vermiş oldum yani sonra ertesi gün 447 oldu 2gün sonra 740oldu sonra 2156 dün tekrar verdim 4018 cuma günü de keseye bakılacak sizce nasıl artmış buradaki bazı kişiler korkuttu beni az artmış diye
O zaman normal ben de sandım iki gün arayla verdin iyi iyi çok şükür Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

19.7
43.7

Fazla yükselme miş sanki 3.deger düşmüş dış gebelik olabilir değerleri takip edin artış olması lazım
Yarın tekrar verecem yükselme olursa sizce sağlıklı bir gebelik olurmu adetime 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim lekenme kanamam vs birşeyim olmadı

Back
X