- 2 Mart 2025
- 66
- 29
- 3
- 23
- Konu Sahibi pcosluamaumutlu
-
Fazla değil canım benimde regl günüm 1300 lerdeydiMerhaba kızlar iyi günler.. Adet gecikmemin 3. Günü 1500 beta hcg ile hamile olduğumu öğrendim yani dün.. Gebeliğin ikiz olma durumu var mı beta 3 günlük gecikmeye göre fazla değil mi, yaşayan var mı
YA yarın gidicez tekrar keseyi ne zaman ve kaç değerle görmüştünüz acaba ?Fazla değil canım benimde regl günüm 1300 lerdeydi
NE güzel ne güzel yaKeseyi 2000 lerdeydi gördüm zaten 5+4 de kalp atışı duyulmuştu
Evet Nevşehir İzmir’de yaşıyorum. Benim az az ilerliyordu tam iki katı değildi ama kızım 4 yaşındaNE güzel ne güzel yaiki güne bi artması gerekiyoya yarın iki gün olucak eğer artış olırsa bende görürüm inşaAllah, bu arada nevşehirli misiniz 50 yazıyor bende nevşehirliyim de
MaşaAllah Allah bağışlasın, memleketlime denk gelmek ne güzellEvet Nevşehir İzmir’de yaşıyorum. Benim az az ilerliyordu tam iki katı değildi ama kızım 4 yaşında
Hayır fazla değil. Ayrıca hcg nin çoğul gebelikle alakası yokMerhaba kızlar iyi günler.. Adet gecikmemin 3. Günü 1500 beta hcg ile hamile olduğumu öğrendim yani dün.. Gebeliğin ikiz olma durumu var mı beta 3 günlük gecikmeye göre fazla değil mi, yaşayan var mı
çok teşekkür ederim Allah razı olsun 6 yıldır bekliyordum geçen ay kimyasal geçirdim bu ay böyle bi haber şifa gibi geldi, yarın tekrar gideceğiz keseniz ne zaman gözükmüştü acaba?Hayır fazla değil. Ayrıca hcg nin çoğul gebelikle alakası yokbenim 4+3 te değerim 6554 tü ve ikiz gebelik değil doktorum hcg hormonunun ikizlikle alakasının olmadığını söyledi. Bir arkadaşımın da artışı düzenliydi fazla değildi yani ultrasonda ikiz olduğu anlaşıldı yani bu değerlerle bu sonuca varılmaz çoğu zaman :) değeriniz de çok güzel hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun. Ben de 2 kalp atışı alınamayan kayıptan sonra yeniden hamileyimçok teşekkür ederim Allah razı olsun 6 yıldır bekliyordum geçen ay kimyasal geçirdim bu ay böyle bi haber şifa gibi geldi, yarın tekrar gideceğiz keseniz ne zaman gözükmüştü acaba?
Yaa sizede geçmişler olsun inşaAllah inşaAllah yavrularımız sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde bizimle olurlar, anladım bakalım yarın tekrar gideceğiz doktora teşekkür ederim cevapladığınız içinÇok geçmiş olsun. Ben de 2 kalp atışı alınamayan kayıptan sonra yeniden hamileyimdilerim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben 5.haftada gördüm keseyi daha erken görülemiyor genelde.
İnşallah. Rica ederim güzel haberlerinizi bekliyoruzYaa sizede geçmişler olsun inşaAllah inşaAllah yavrularımız sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde bizimle olurlar, anladım bakalım yarın tekrar gideceğiz doktora teşekkür ederim cevapladığınız için
Tabikide yarın yazacağımİnşallah. Rica ederim güzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?