Beta hcg

Merhaba
Üçüncü gün embriyo transferi oldum sekizinci gününe baktırdım beta 28,6 çıktı sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

Ne onerirsiniz peki ne yapiyim
Ne yapmiyim
Gebelik oluşur oluşmaz omega takviyesine başlayın mesela zaten tüp bebek tedavisi görmüşsünüz iğneleri aksatmayın ve mutlaka bol bol su için ev işi zaten yapmayın. Erken öğrendiniz gebeliği beta artışı da önemli ama gebelik var tabi hayırlı olsun bize de dua edin.

Anladim çok teşekkür ederim. Evet artis onemli pazartesi tekrardan yapacağız testi bakalim ne cikacak. Ev isi yapmiyorum cok ufak tefek oturdugum yerden veya kisa sureli ayakta durmali.Camasiri bulasigi esim yapiyor sag olsun. Duam sizlerle çok güçlüyuz elbet olacak inanıyorum hepimizib

7ye düştü bu da olmadi

Sulu ultrasonla bakıldı histeroskopinin daha basit haliymiş. rahimde myom polip var mi diye ama temiz dediler. Genetikten şüpheleniyorum ben yaşım 33 kilo vs sorunum da yok aslında ama

İyi günler cuma günü kan vermiştim beta 207 cıkmış bugün tekrardan verdim 1115 çıktı artış hızı iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…