- 21 Temmuz 2025
- 11
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi hellooobaby
Beta hcg 2 gün önce 57 şimdi de 126 güzel mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi erken öğrenmişsin ama dikkat et yine de.Merhaba
Üçüncü gün embriyo transferi oldum sekizinci gününe baktırdım beta 28,6 çıktı sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
Ne onerirsiniz peki ne yapiyimGayet iyi erken öğrenmişsin ama dikkat et yine de.
Gebelik oluşur oluşmaz omega takviyesine başlayın mesela zaten tüp bebek tedavisi görmüşsünüz iğneleri aksatmayın ve mutlaka bol bol su için ev işi zaten yapmayın. Erken öğrendiniz gebeliği beta artışı da önemli ama gebelik var tabi hayırlı olsun bize de dua edin.Ne onerirsiniz peki ne yapiyim
Ne yapmiyim![]()
Anladim çok teşekkür ederim. Evet artis onemli pazartesi tekrardan yapacağız testi bakalim ne cikacak. Ev isi yapmiyorum cok ufak tefek oturdugum yerden veya kisa sureli ayakta durmali.Camasiri bulasigi esim yapiyor sag olsun. Duam sizlerle çok güçlüyuz elbet olacak inanıyorum hepimizibGebelik oluşur oluşmaz omega takviyesine başlayın mesela zaten tüp bebek tedavisi görmüşsünüz iğneleri aksatmayın ve mutlaka bol bol su için ev işi zaten yapmayın. Erken öğrendiniz gebeliği beta artışı da önemli ama gebelik var tabi hayırlı olsun bize de dua edin.
7ye düştü bu da olmadiGebelik oluşur oluşmaz omega takviyesine başlayın mesela zaten tüp bebek tedavisi görmüşsünüz iğneleri aksatmayın ve mutlaka bol bol su için ev işi zaten yapmayın. Erken öğrendiniz gebeliği beta artışı da önemli ama gebelik var tabi hayırlı olsun bize de dua edin.
Kaçıncı denemenizdi7ye düştü bu da olmadi![]()
2. Denememdi. Dondurulmuşlar var onlardan devam edeceğiz bakalımKaçıncı denemenizdi
Histeroskopi oldunuz mu rahim de sorun olabilir tutunmasası için. Arkadaşım histodan sonra transfer oldu tuttu2. Denememdi. Dondurulmuşlar var onlardan devam edeceğiz bakalım![]()