Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an için negatif ama regl gecikmeden kesin sonucu bilemeyiz canım. Benim regle 4 gün kala beta değerim 1 di mesela. Regl günümde 84 çıkmıştıAdetime 6 gün var beta hcg 0.81 çıktı hamilelik olabilir mi acil cvb kızlar hamilelik için test vermedim endokrinoloji randevum vardı onun için yaptılar
0.81 değerinin önünde kücüktür işareti varmı?Adetime 6 gün var beta hcg 0.81 çıktı hamilelik olabilir mi acil cvb kızlar hamilelik için test vermedim endokrinoloji randevum vardı onun için yaptılar
Benimde 2 gün var 4.5 çıktı yükselir mi ya çok korkuyorumŞu an için negatif ama regl gecikmeden kesin sonucu bilemeyiz canım. Benim regle 4 gün kala beta değerim 1 di mesela. Regl günümde 84 çıkmıştı
Hamile degilsin canm
Benim de şuan regl olmama 4 gün var bugün tahlil verdim 5.11 çıktı umutlanmalımıyım sizceŞu an için negatif ama regl gecikmeden kesin sonucu bilemeyiz canım. Benim regle 4 gün kala beta değerim 1 di mesela. Regl günümde 84 çıkmıştı
5-10 arası gri alan derler o yüzden regl gününüzde ya da gecikince tekrarlayınBenim de şuan regl olmama 4 gün var bugün tahlil verdim 5.11 çıktı umutlanmalımıyım sizce![]()
İnşallah canımŞu an için negatif ama regl gecikmeden kesin sonucu bilemeyiz canım. Benim regle 4 gün kala beta değerim 1 di mesela. Regl günümde 84 çıkmıştı
Hamile degilsin canm
Markası neBu testi dun aksam yaptim ve az once kan testi verdim testte boyle ciktigi icin bu deger ne anlama geliyo az once hastaneyj de arafim var gozukuyo dedi ama anliyamadim kafam karisti
Bu test çok iyi değil diye biliyorum emin değilim ama regliniz geçti mi eğer geçmediyse yükselme ihtimali var 5 in altındaki değerler negatif sayılıyorPro doctor testi dun yaptim ve 5 dakika icinde bu silik cizgi cikti testi yapmamdaki sebepte sol kasigimda agri oluyo batma gibi belim agriyo bicak saplaniyo gibi
Hamile miydiniz?Reglim biteli yaklasik 20 gun oluyo ve ben duzensiz adet oluyorjm 45 gunde bir
Benim 0.39 çoktı bugün yaptım benimde bel ve kaşık ağrım oldu dediğiniz gibi bugün yaptım ama benimde düzensiz adetim olduğu için bilemedimHamile miydiniz?
Son durumunuz nedir ?Benim 0.39 çoktı bugün yaptım benimde bel ve kaşık ağrım oldu dediğiniz gibi bugün yaptım ama benimde düzensiz adetim olduğu için bilemedim
Pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım yani hamileyim gibi hissediyorum hatta bugün bi arkadaşda 0.98 ile öğrenmiş hamileliğini konuşurken söyledide normalde 0. Değer olumsuz deniliyor ama olumlu olanlarda var.Son durumunuz nedir ?