Beta HCG

Amin amin inşallah inşallah sizin de bugün sonucunuz çok güzel yükselmiş bir şekilde olur

Merhaba sonucunuz belli oldu mu
Merhaba erken gebelik testinde silik bir çizgi gördüm fakat ertesi gün regl oldum malesef.
reglim bitti ovulasyon testi aldım ne zaman yumurtladığımı takip etmek istiyorum. Bebek düşünüyoruz ama yeni evliyim henüz erken mi yoksa zamanı şimdi mi bilmiyorum kafam karışık

Ben 5 senelik evliyim hiç düşünmüyorduk ilk zamanlarda hala da o modda değildik çünkü insan 2 kişi yaşamaya alışınca daha da zor geliyor bebek fikri. Bence birgün bebeğim olsun istiyorsanız beklemeyin derim ben geçen sene öyle rutin kontrolumde amh ımın düşük olduğunu öğrendim ve doktor acilen çocuk deneyin dedi biz yine 1 sene denemedik. 2-3 aydır deniyorduk bu ay pozitif gördüm inşallah sağlıkla devam eder benim ve herkesin süreci sizin için de hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten zor karar

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur darısı bekleyen herkese inşallah
Geçen aylarda rutin kontrole gittim ama kan testi vs istemedi doktor rahimde ve yumurtalıkların iyi herhangi bir kist vs yok güzel görünüyor dedi. Bu sevindirici birşey tabiki ama insanın içinde nedense bir korku oluyor.
27 yaşındayım 6 ay oldu evleneli. Ya olmazsa diye tedirginlik oluyor insanda sanırım kaygı ve anksiyete yaşıyorum

Çok teşekkür ederim inşallah yani eğer bir sıkıntınız yoksa 1 sene bekleyebilirsiniz belki evliliğe de alışmış olursunuz ama 2-3 sene bekleyince karar vermek daha zor oluyor benden demesi

Çok teşekkür ederim inşallah yani eğer bir sıkıntınız yoksa 1 sene bekleyebilirsiniz belki evliliğe de alışmış olursunuz ama 2-3 sene bekleyince karar vermek daha zor oluyor benden demesi
Haha çok haklısınız zamana bıraktım nasibimizde varsa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…