Ay inşallah çok sağlıklı hamilelik geçiririzİnşallah sonumuzda aynı olur ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah çok sağlıklı hamilelik geçiririzİnşallah sonumuzda aynı olur ya![]()
At bakayım merak ettimÜç gündür üç test yaptım iki kaset bi erken
rengiyle oynadım gör diyeAt bakayım merak ettim
Aaa bir de kaset gerçekten çok silikte olsa gözüküyorrengiyle oynadım gör diye
Dünde bugun de iki ayrı kaset silikAaa bir de kaset gerçekten çok silikte olsa gözüküyor
Erkenle daha net çıkarDünde bugun de iki ayrı kaset silik
Erkenle daha net çıkar
Ben de eski testlerimi atçaktım ama atamadım bir türlüDünde bugun de iki ayrı kaset silik
Çok şaşırdım ya daha yüksek bekliyordum bakalım iki gün sonra bidaha kan vericem adet olmazsam inaşşalh yükselir ya çok istiyorumBen de eski testlerimi atçaktım ama atamadım bir türlü
Geçmiş artık yap benceKızlar merhaba,
28 yaşındayım 5 aylık evliyim hamilelik için henüz erken düşünmüyoruz ama korunmasız bir birliktelik yaşadık. Yumurtlama dönemine vs dikkat etmedim açıkcası planlı birşey olmadığı için.
Telefonumdan regl günlerimi takip ediyorum düzenli 1-2 gün gecikme yaşıyorum. Kadın doğum doktoruna 2 ay önce muayene oldum genel amaçlı yumurtalıklarımda vs sıkıntı olmadığını söyledi.
Çok uzattım :)
Telefonumdan takip ettiğim için bildirim geliyor reglim 2 gün önce başlayacaktı bat 21 ekim yani. Bugünde olası adet günüm ama gelen giden yok hala :)
Bel ağrısı ve sık tuveletr girip çıkıyorum 10 gündür bi kaç gündür bu belirtilerde azaldı. reglimden önce mutlaka sivilcelenirdim ama oda olmadı.Bugünde tuvalete gittiğimde peçeteye pembemsi bir leke geldi bir daha gelmedi.
Hamile olursam çok çok sevineceğim ama olmazsada üzüleceğim negatif görmekten korkuyorum açıkcası.
Test yapmak için beklemeli miyim?
Her an regl olacakmışım gibi bedenim benimle oyun oynuyor gibiGeçmiş artık yap bence
Ben dayanamazdım yap ta bize haber verHer an regl olacakmışım gibi bedenim benimle oyun oynuyor gibi![]()
Test aldım sabah ilk idrarla yapmam daha net sonuç verir sanırım değil miBen dayanamazdım yap ta bize haber ver