Beta hcg

Melonuz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
111
Puanlar
33
Beta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?

Eklentiler

• IMG_20260131_143416.webp
    IMG_20260131_143416.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 135
Beta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?
Çok erken yakalamışsın😁

2 gün sonra aynı yerde tekrar kan verip artışı görmen gerekiyor 🤲🏽

Benim testlerde seninkiyle aynı ya biliyorsun kararsız kaldım varmıdır bende de acaba sende ne belirtiler var kaset test markası neydi

Benim testlerde seninkiyle aynı ya biliyorsun kararsız kaldım varmıdır bende de acaba sende ne belirtiler var kaset test markası neydi
Bende belirti sadece halsizlik birde çok fazla gaz sıkışması ve kabızlıktı başka belirtim yok laboquıck kaset test kolay kolay yanılmıyor trendyoldan aldım

Bende belirti sadece halsizlik birde çok fazla gaz sıkışması ve kabızlıktı başka belirtim yok laboquıck kaset test kolay kolay yanılmıyor trendyoldan a

Canım günaydın naptın kan vermedin mi hala test yaptın mı
Dün 4 tane farklı marka test yaptım hepsi kötü pozitif çıktı ama bugün sabah test negatif çıktı şimfi kan vermeye gidiyorum

Neden böyle oldu anlamadım 4 testte farklı markalar dı hepsi pozitif çıktı ama sabah idrarım seyrekti gece idrara çok kalkmıştım o yüzden mi negatif çıktı acaba

Back
X