Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken yakalamışsınBeta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?
Çok erken yakalamışsın
2 gün sonra aynı yerde tekrar kan verip artışı görmen gerekiyor![]()
Duydugum en minnak en erken beta İnşallah saglıkla artarBeta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?
Teyzesi duygusallaştırma beni inşallah sağlıklı olurDuydugum en minnak en erken beta İnşallah saglıkla artar![]()
İnşallah kızçemTeyzesi duygusallaştırma beni inşallah sağlıklı olur![]()
Bende belirti sadece halsizlik birde çok fazla gaz sıkışması ve kabızlıktı başka belirtim yok laboquıck kaset test kolay kolay yanılmıyor trendyoldan aldımBenim testlerde seninkiyle aynı ya biliyorsun kararsız kaldım varmıdır bende de acaba sende ne belirtiler var kaset test markası neydi
Bende perşembe günü verdim 6.8 çıktı adete 4 gün kala birdaha vermedim sen verdin mi birdahaBeta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?
Ben daha bugün öğlen verdim canımBende perşembe günü verdim 6.8 çıktı adete 4 gün kala birdaha vermedim sen verdin mi birdaha
Geciktin miBen daha bugün öğlen verdim canım
Takvimime göre evetGeciktin mi
Hm anladım ben daha beklenen adet pazartesi bekliyorum bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler her ikimizinki deTakvimime göre evet
Haber edin lütfenHm anladım ben daha beklenen adet pazartesi bekliyorum bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler her ikimizinki de
Canım günaydın naptın kan vermedin mi hala test yaptın mıBenim testlerde seninkiyle aynı ya biliyorsun kararsız kaldım varmıdır bende de acaba sende ne belirtiler var kaset test markası neydi
Bende belirti sadece halsizlik birde çok fazla gaz sıkışması ve kabızlıktı başka belirtim yok laboquıck kaset test kolay kolay yanılmıyor trendyoldan a
Dün 4 tane farklı marka test yaptım hepsi kötü pozitif çıktı ama bugün sabah test negatif çıktı şimfi kan vermeye gidiyorumCanım günaydın naptın kan vermedin mi hala test yaptın mı
Canım benim regline ne kadar vardı onca pozitif testten sonra bu olmadı yasonucunda sıfır tam 7 adet test pozitifti