- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 13
5 gün var regle ama bütün testlerim bildiğin pozitifti ya silik bile değildi dünCanım benim regline ne kadar vardı onca pozitif testten sonra bu olmadı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün var regle ama bütün testlerim bildiğin pozitifti ya silik bile değildi dünCanım benim regline ne kadar vardı onca pozitif testten sonra bu olmadı ya
Canım lab hatası olabilir mi.. benim de geçen ay 5/6 test pozitif çıktı hcg de gebelik çıkmadı.5 gün var regle ama bütün testlerim bildiğin pozitifti ya silik bile değildi dün
Sonra kan pozitif mi çıktı sizde hatalımıymış sizin kan testiCanım lab hatası olabilir mi.. benim de geçen ay 5/6 test pozitif çıktı hcg de gebelik çıkmadı.
Bence gününü bekle regl 3 gün geçsin tekrarla hcg inşallah güzel haberler nasip olur![]()
Bence de biraz bekleyin regliniz geçsinSonra kan pozitif mi çıktı sizde hatalımıymış sizin kan testi
SizdeSonra kan pozitif mi çıktı sizce
nasıl olduCanım lab hatası olabilir mi.. benim de geçen ay 5/6 test pozitif çıktı hcg de gebelik çıkmadı.
Bence gününü bekle regl 3 gün geçsin tekrarla hcg inşallah güzel haberler nasip olur![]()
Benim regl geldi sonrasında ama sen bence reglin 3 gün geçsin tekrarla hcgSizde
nasıl oldu
Sende durumlar nasılBence de biraz bekleyin regliniz geçsin
Bende bugün koyulaşma var kuzum yarın tekrar kan vermeye gideceğim inşallahSende durumlar nasıl
İnşallah güzel haberler alırsınBende bugün koyulaşma var kuzum yarın tekrar kan vermeye gideceğim inşallah
Kendini strese koyma lütfen arkadaşım 16 ile öğrenmişti çok şükür sağlıkla ilerledi iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?
Ayy var bence hamilelik inşallah vardirBende bugün koyulaşma var kuzum yarın tekrar kan vermeye gideceğim inşallah
Canım varda önemli olan sağlıklı artış işte yarın tekrar kan vericem inşallah güzel artmıştırAyy var bence hamilelik inşallah vardir
Ben 30 beta ile öğrenmiştim, kızım şuan yanımda uyuyor içini ferah tutCanım varda önemli olan sağlıklı artış işte yarın tekrar kan vericem inşallah güzel artmıştır
İnşallah sağlıkla devam eder. Siz bu süreçte asla stres yapmayın iyi düşünün. Kendinizi yormayın.Canım varda önemli olan sağlıklı artış işte yarın tekrar kan vericem inşallah güzel artmıştır
Allah razı olsun aklımda tek soru var ben ilk kanımı özelde verdim yarın sağlık ocağında vericem arada büyük fark olur mu acabaBen 30 beta ile öğrenmiştim, kızım şuan yanımda uyuyor içini ferah tut
Labaratuvar farkı oluyormuş deger farklı çıkar moraliniz bozulur bence yapayım yine siz bilirsinizAllah razı olsun aklımda tek soru var ben ilk kanımı özelde verdim yarın sağlık ocağında vericem arada büyük fark olur mu acaba
Ben de ilk sağlık ocağında verdim sonra özelde devam ettim hiç sorun olmadı. 30-62-128-260 gibi gitti bi daha da baktırmadım. Sen artık kendini stresten uzak tutmalısın. Adetin ne zamandıAllah razı olsun aklımda tek soru var ben ilk kanımı özelde verdim yarın sağlık ocağında vericem arada büyük fark olur mu acaba
Takvime göre 27 ocaktıBen de ilk sağlık ocağında verdim sonra özelde devam ettim hiç sorun olmadı. 30-62-128-260 gibi gitti bi daha da baktırmadım. Sen artık kendini stresten uzak tutmalısın. Adetin ne zamandı
Aynı yerde verin kanı yoksa frekanslar farklı oluyor o yüzden dusukte cikabilirAllah razı olsun aklımda tek soru var ben ilk kanımı özelde verdim yarın sağlık ocağında vericem arada büyük fark olur mu acaba