Beta hcg

5 gün var regle ama bütün testlerim bildiğin pozitifti ya silik bile değildi dün
Canım lab hatası olabilir mi.. benim de geçen ay 5/6 test pozitif çıktı hcg de gebelik çıkmadı.
Bence gününü bekle regl 3 gün geçsin tekrarla hcg inşallah güzel haberler nasip olur 🍀

Canım lab hatası olabilir mi.. benim de geçen ay 5/6 test pozitif çıktı hcg de gebelik çıkmadı.
Bence gününü bekle regl 3 gün geçsin tekrarla hcg inşallah güzel haberler nasip olur 🍀
Sonra kan pozitif mi çıktı sizde hatalımıymış sizin kan testi

Eklentiler

• 17699541966644802236645581460349.webp
    17699541966644802236645581460349.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 75
Beta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?
Kendini strese koyma lütfen arkadaşım 16 ile öğrenmişti çok şükür sağlıkla ilerledi iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben 30 beta ile öğrenmiştim, kızım şuan yanımda uyuyor içini ferah tut
Allah razı olsun aklımda tek soru var ben ilk kanımı özelde verdim yarın sağlık ocağında vericem arada büyük fark olur mu acaba

Allah razı olsun aklımda tek soru var ben ilk kanımı özelde verdim yarın sağlık ocağında vericem arada büyük fark olur mu acaba
Labaratuvar farkı oluyormuş deger farklı çıkar moraliniz bozulur bence yapayım yine siz bilirsiniz

Ben de ilk sağlık ocağında verdim sonra özelde devam ettim hiç sorun olmadı. 30-62-128-260 gibi gitti bi daha da baktırmadım. Sen artık kendini stresten uzak tutmalısın. Adetin ne zamandı

Ben de ilk sağlık ocağında verdim sonra özelde devam ettim hiç sorun olmadı. 30-62-128-260 gibi gitti bi daha da baktırmadım. Sen artık kendini stresten uzak tutmalısın. Adetin ne zamandı
Takvime göre 27 ocaktı

Aynı yerde verin kanı yoksa frekanslar farklı oluyor o yüzden dusukte cikabilir

Back
X