- Emoji Skoru
- 111
- Puanlar
- 33
Canım sen naptın merak ettim seniİnşallah güzel haberler alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen naptın merak ettim seniİnşallah güzel haberler alırsın![]()
Canım dün kan verdim 0.26 çıktı adete 5 gün var daha ama 6 tane farklı idrar testim net pozitif çıktı ben bir şey anlamadım bu işten vallaCanım sen naptın merak ettim seni
Çok ilginç olmuş adeti bekleyin bence bir kan testi daha yaparsınız.Canım dün kan verdim 0.26 çıktı adete 5 gün var daha ama 6 tane farklı idrar testim net pozitif çıktı ben bir şey anlamadım bu işten valla
Yani anlamayamdım ben ya kan yükselir mi acaba adet gününe kadar ama testler hala pozitif çıkıyorÇok ilginç olmuş adeti bekleyin bence bir kan testi daha yaparsınız.
Beta 29.01 de 22.7 idi. Dün 55 çıktı??? Dış gebelik olabilir mi??? Çok moralim bozuk yazın lütfennnBeta hcg 11.2 çıktı böyle yakalayan var mı sonrasında nasıl ilerlediniz arkadaşlar ?
Canım biraz düşük çıkmış ama sakin ol bekle bi bakalım cuma ki sonuca göre doktor ne dediBeta 29.01 de 22.7 idi. Dün 55 çıktı??? Dış gebelik olabilir mi??? Çok moralim bozuk yazın lütfennnhoca cuma tekrar istedi beta
Çok yeni böyle çıkabilir biraz bekleyelim yine yapalım dedi bende ondan korktumCanım biraz düşük çıkmış ama sakin ol bekle bi bakalım cuma ki sonuca göre doktor ne dedi
“2 katından fazla artmış aslında artışı iyi sadece erken öğrendiğiniz için değerler düşük” diyeler de varCanım biraz düşük çıkmış ama sakin ol bekle bi bakalım cuma ki sonuca göre doktor ne dedi
“2 katından fazla artmış aslında artışı iyi sadece erken öğrendiğiniz için değerler düşük” diyeler de var
İnşallah canımPerşembe vermişsin canım cumartesi 40larda pazartesi 70 80lerde olmalıydı ama olsun dur bakalım belkide normaldir sen içini ferah tutbol bol dua et
![]()
Testlerin markaları neydiYani anlamayamdım ben ya kan yükselir mi acaba adet gününe kadar ama testler hala pozitif çıkıyor
Benimde adetime 4 gün var bugün verdim 5,45 çıktı ama hafif peceteyle silince kam vardı . Kimyasal herhalde geçiriyorumBende perşembe günü verdim 6.8 çıktı adete 4 gün kala birdaha vermedim sen verdin mi birdaha
Adetine 4 gün varsa ve kanaman devam etmezse yerleşmedir canım o 5.45 yeni yerleştiğini gösterebilir devamı geldimi kanamanınBenimde adetime 4 gün var bugün verdim 5,45 çıktı ama hafif peceteyle silince kam vardı . Kimyasal herhalde geçiriyorum
Hayır gelmedi dün gece bi hafif pembeydi sabah biraz daha koyuydu bi kaç damla gibi gelmişti . Sonra olmadı takip ediyorum da suanlık yok. Adet günüme kadar olmazsa üstünden geçerse bakarım yine kanAdetine 4 gün varsa ve kanaman devam etmezse yerleşmedir canım o 5.45 yeni yerleştiğini gösterebilir devamı geldimi kanamanın
Canım bence yerleşmişHayır gelmedi dün gece bi hafif pembeydi sabah biraz daha koyuydu bi kaç damla gibi gelmişti . Sonra olmadı takip ediyorum da suanlık yok. Adet günüme kadar olmazsa üstünden geçerse bakarım yine kan
Benimde öyle oldu Pazar günü kanamam başladı pazartesi sıfırlanmıştı sağlık olsun ne diyelimBenimde adetime 4 gün var bugün verdim 5,45 çıktı ama hafif peceteyle silince kam vardı . Kimyasal herhalde geçiriyorum
Suan benimde öyle oldu regl oldumBenimde öyle oldu Pazar günü kanamam başladı pazartesi sıfırlanmıştı sağlık olsun ne diyelim
Öğrendiğinizden kaç gün sonra kanama başladı ve beta düştüSuan benimde öyle oldu regl oldum![]()
Perşembe öğrendim pazar kanamam geldiÖğrendiğinizden kaç gün sonra kanama başladı ve beta düştü