Beta hcg

Canım dün kan verdim 0.26 çıktı adete 5 gün var daha ama 6 tane farklı idrar testim net pozitif çıktı ben bir şey anlamadım bu işten valla
Çok ilginç olmuş adeti bekleyin bence bir kan testi daha yaparsınız.

Beta 29.01 de 22.7 idi. Dün 55 çıktı??? Dış gebelik olabilir mi??? Çok moralim bozuk yazın lütfennn 😔😔😔 hoca cuma tekrar istedi beta
Canım biraz düşük çıkmış ama sakin ol bekle bi bakalım cuma ki sonuca göre doktor ne dedi

Perşembe vermişsin canım cumartesi 40larda pazartesi 70 80lerde olmalıydı ama olsun dur bakalım belkide normaldir sen içini ferah tut 🥰🤲🏻🤲🏻 bol bol dua et ♥️
“2 katından fazla artmış aslında artışı iyi sadece erken öğrendiğiniz için değerler düşük” diyeler de var

Bende perşembe günü verdim 6.8 çıktı adete 4 gün kala birdaha vermedim sen verdin mi birdaha
Benimde adetime 4 gün var bugün verdim 5,45 çıktı ama hafif peceteyle silince kam vardı . Kimyasal herhalde geçiriyorum

Benimde adetime 4 gün var bugün verdim 5,45 çıktı ama hafif peceteyle silince kam vardı . Kimyasal herhalde geçiriyorum
Adetine 4 gün varsa ve kanaman devam etmezse yerleşmedir canım o 5.45 yeni yerleştiğini gösterebilir devamı geldimi kanamanın

Adetine 4 gün varsa ve kanaman devam etmezse yerleşmedir canım o 5.45 yeni yerleştiğini gösterebilir devamı geldimi kanamanın
Hayır gelmedi dün gece bi hafif pembeydi sabah biraz daha koyuydu bi kaç damla gibi gelmişti . Sonra olmadı takip ediyorum da suanlık yok. Adet günüme kadar olmazsa üstünden geçerse bakarım yine kan

Hayır gelmedi dün gece bi hafif pembeydi sabah biraz daha koyuydu bi kaç damla gibi gelmişti . Sonra olmadı takip ediyorum da suanlık yok. Adet günüme kadar olmazsa üstünden geçerse bakarım yine kan
Canım bence yerleşmiş

Benimde öyle oldu Pazar günü kanamam başladı pazartesi sıfırlanmıştı sağlık olsun ne diyelim

Back
X