Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim böyleydi 19,24 tü 2 güne bir 27-47-101-300 diye 5 bine kadar gitti ama maalesef kalp atışı olmadı sonlandırdıkT+10. Gün beta hcg 19.93 çıktı böyle olan arkadaşlar varmı
Olumlu olumsuz ne hissedeceğimi şaşırdım hemşirem beklediğimizden düşük takip edelim dedi arafta kalmış gibi hissediyorumBenim böyleydi 19,24 tü 2 güne bir 27-47-101-300 diye 5 bine kadar gitti ama maalesef kalp atışı olmadı sonlandırdık
Teşekkür ederiim hemşirem gününe göre düşük dedi kafam çok karışık o yüzden5 in üstündeyse pozitiftir düzenli artışına bakarlar hayırlısı olsun![]()
Olumlu düşün stres yapma Allahın izniyle sağlıkla gelecekTeşekkür ederiim hemşirem gününe göre düşük dedi kafam çok karışık o yüzden
5.günKaçın gün embriyosu benimde T+10 yarın test günün 3.gun embriyosu.
5.gün umarın güzel sonuçlar alırsınızzz![]()
Ya aslında biraz şans işi ben o dönem çok araştırmıştım çoğu kişi yükselmiş sağlıklı gebelik geçiren de varOlumlu olumsuz ne hissedeceğimi şaşırdım hemşirem beklediğimizden düşük takip edelim dedi arafta kalmış gibi hissediyorum
Evde test yapmış mıydınız acaba negatif miydi yoksa pozitif miT+10. Gün beta hcg 19.93 çıktı böyle olan arkadaşlar varmı
Ben 7. Gün evde test yaptım negatif çıktı. Bu arada gebeliğimde kimyasalmışEvde test yapmış mıydınız acaba negatif miydi yoksa pozitif mi