• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Senakkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Beta hcg değerim ilk 57 bin küsürdü iki gün sonra tekrar kan verdiğimizde 90703 çıktı iki katı artması gerekmiyor mu? Sağlıksız mı acaba diye düşünüyorum.

Ben 13 haftalık beta hcg bakildiginda 143.206 idi şuan 16+4 bakıldı (prosedür kaynaklı ) 13.456 çıktı 😂 bakınca gerilemis gibi gözüküyor ama beta hcg 9. Haftadan sonra hiç bir anlam ifade etmiyor. Belli.bir zaman sonra beta önce az az artıp daha sonda düşuse geçiyor çünkü bebek artık kendi kendini besliyor

Ben 13 haftalık beta hcg bakildiginda 143.206 idi şuan 16+4 bakıldı (prosedür kaynaklı ) 13.456 çıktı 😂 bakınca gerilemis gibi gözüküyor ama beta hcg 9. Haftadan sonra hiç bir anlam ifade etmiyor. Belli.bir zaman sonra beta önce az az artıp daha sonda düşuse geçiyor çünkü bebek artık kendi kendini besliyor
Beta hcg değerim ilk 57 bin küsürdü iki gün sonra tekrar kan verdiğimizde 90703 çıktı iki katı artması gerekmiyor mu? Sağlıksız mı acaba diye düşünüyorum.
Herhangi bir sorun yok yani bir zaman sonra hızla.dusecek betanız

Çok yüksek görünce şaşırdım fakat her yerde iki katı artış yazıyor ve sağlıksız olduğu söyleniyor şuan tam 7 haftalık kalp atışını duyduk ama insan gene de tereddüt ediyor

Çok yüksek görünce şaşırdım fakat her yerde iki katı artış yazıyor ve sağlıksız olduğu söyleniyor şuan tam 7 haftalık kalp atışını duyduk ama insan gene de tereddüt ediyor
Kalp atışı duyulduktan sonra beta bakılmıyor zaten. Önemsiz bir detay yani . Usg kontrolü yeterli oluyor. Bende acile gittiğim de ille prosedür kaynaklı alıyorlar o kani ilk görünce şaşırmıştım doktorum anlattı daha sonra

Kalp atışı duyulduktan sonra beta bakılmıyor zaten. Önemsiz bir detay yani . Usg kontrolü yeterli oluyor. Bende acile gittiğim de ille prosedür kaynaklı alıyorlar o kani ilk görünce şaşırmıştım doktorum anlattı daha sonra
Sürekli karşılaştırma yapılacak diye alınıyor zaten kan verdiğimde dört gün var kontrole tekrar kan alınabilir diye söylüyorlar

Sürekli karşılaştırma yapılacak diye alınıyor zaten kan verdiğimde dört gün var kontrole tekrar kan alınabilir diye söylüyorlar
Allah Allah. Başka bir durumunuz yok değil mi yani gelişim geriliği vs bir şey var demedilerse betaya bakılmaz bildigim kadarıyla. Dediğim gibi çünkü belli bir zamandan sonra beta düşüşe geçer 2 katı da artmaz. Hatta dikkat etmişsinizdir betanin yan tarafında referans alınan yerde bile son beta 6-8 haftalık diye açıklama yapar. 8. Haftadan sonra tamamen önemsiz çünkü ben şuan 16+5 im bu da dünkü betam hatta bakın

Eklentiler

• Screenshot_20260217-131552_e-Nabz.webp
    Screenshot_20260217-131552_e-Nabz.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 143
Allah Allah. Başka bir durumunuz yok değil mi yani gelişim geriliği vs bir şey var demedilerse betaya bakılmaz bildigim kadarıyla. Dediğim gibi çünkü belli bir zamandan sonra beta düşüşe geçer 2 katı da artmaz. Hatta dikkat etmişsinizdir betanin yan tarafında referans alınan yerde bile son beta 6-8 haftalık diye açıklama yapar. 8. Haftadan sonra tamamen önemsiz çünkü ben şuan 16+5 im bu da dünkü betam hatta bakın
Herhangi bir problem yok denildi ilk çocuğum riskli gebelikti erken doğumdu süpriz oldu bu gebeliğim aynı şeyleri yaşar mıyız diye sorduğumuzda geçmişi unutuyoruz dedi gayet iyi bir problem yok dedi doktora gittiğimizde 6 haftalıktı seninle uyumlu dedi kalp atışı dinlenildi kan testleri yapıldı dün perşembe günü tekrar kontrol var

Her hastanenin prosedürü de farklı iki kat artış deniliyor o yüzden acaba kaldı içimde bazı yerlerde %50 üzeri artış olması yeterli deniliyor

Kızlar hcg 1200 ü geçince yavaş artıyormuş doğru mu 48 saatte bir artmasını küçük değerler için bekleriz biz dedi doktor endişeliyim

Merhabalar kızlar. Temelli kullandığım bir ilacım var fakat hamilelik ihtimali olduğu anda bırakmak zorunda olduğum için doktorum en ufak şüphede 1 hafta öncesinden kan tahlili vermemi istemiştir. Adetime yaklaşık 6 gün varken kan verdim ve ilk beta değerim 10,67 çıktı. Doktor regl öncesinde de böyle yalancı yükselmeler yaşayabiliriz dedi sevinmemize fırsat bile kalmadı açıkçası , 2 gün sonra yani bugün verdiğimde de 42,5 çıktı. Henüz hala beklenen adet tarihime 3 ya da 4 gün var uygulamaya göre. Gebelik ihtimali var diyebiliriz değil mi ve bu artış normal mi sayılıyor ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 💖 ne hissetmemiz gerektiğini şaşırdık eşimle

Back
X