Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 13 haftalık beta hcg bakildiginda 143.206 idi şuan 16+4 bakıldı (prosedür kaynaklı ) 13.456 çıktıbakınca gerilemis gibi gözüküyor ama beta hcg 9. Haftadan sonra hiç bir anlam ifade etmiyor. Belli.bir zaman sonra beta önce az az artıp daha sonda düşuse geçiyor çünkü bebek artık kendi kendini besliyor
Herhangi bir sorun yok yani bir zaman sonra hızla.dusecek betanızBeta hcg değerim ilk 57 bin küsürdü iki gün sonra tekrar kan verdiğimizde 90703 çıktı iki katı artması gerekmiyor mu? Sağlıksız mı acaba diye düşünüyorum.
Çok yüksek görünce şaşırdım fakat her yerde iki katı artış yazıyor ve sağlıksız olduğu söyleniyor şuan tam 7 haftalık kalp atışını duyduk ama insan gene de tereddüt ediyorBen 13 haftalık beta hcg bakildiginda 143.206 idi şuan 16+4 bakıldı (prosedür kaynaklı ) 13.456 çıktıbakınca gerilemis gibi gözüküyor ama beta hcg 9. Haftadan sonra hiç bir anlam ifade etmiyor. Belli.bir zaman sonra beta önce az az artıp daha sonda düşuse geçiyor çünkü bebek artık kendi kendini besliyor
Teşekkür ederim perşembe günü inşallah güzel şeyler duyarızHerhangi bir sorun yok yani bir zaman sonra hızla.dusecek betanız
Kalp atışı duyulduktan sonra beta bakılmıyor zaten. Önemsiz bir detay yani . Usg kontrolü yeterli oluyor. Bende acile gittiğim de ille prosedür kaynaklı alıyorlar o kani ilk görünce şaşırmıştım doktorum anlattı daha sonraÇok yüksek görünce şaşırdım fakat her yerde iki katı artış yazıyor ve sağlıksız olduğu söyleniyor şuan tam 7 haftalık kalp atışını duyduk ama insan gene de tereddüt ediyor
Sürekli karşılaştırma yapılacak diye alınıyor zaten kan verdiğimde dört gün var kontrole tekrar kan alınabilir diye söylüyorlarKalp atışı duyulduktan sonra beta bakılmıyor zaten. Önemsiz bir detay yani . Usg kontrolü yeterli oluyor. Bende acile gittiğim de ille prosedür kaynaklı alıyorlar o kani ilk görünce şaşırmıştım doktorum anlattı daha sonra
Allah Allah. Başka bir durumunuz yok değil mi yani gelişim geriliği vs bir şey var demedilerse betaya bakılmaz bildigim kadarıyla. Dediğim gibi çünkü belli bir zamandan sonra beta düşüşe geçer 2 katı da artmaz. Hatta dikkat etmişsinizdir betanin yan tarafında referans alınan yerde bile son beta 6-8 haftalık diye açıklama yapar. 8. Haftadan sonra tamamen önemsiz çünkü ben şuan 16+5 im bu da dünkü betam hatta bakınSürekli karşılaştırma yapılacak diye alınıyor zaten kan verdiğimde dört gün var kontrole tekrar kan alınabilir diye söylüyorlar
Herhangi bir problem yok denildi ilk çocuğum riskli gebelikti erken doğumdu süpriz oldu bu gebeliğim aynı şeyleri yaşar mıyız diye sorduğumuzda geçmişi unutuyoruz dedi gayet iyi bir problem yok dedi doktora gittiğimizde 6 haftalıktı seninle uyumlu dedi kalp atışı dinlenildi kan testleri yapıldı dün perşembe günü tekrar kontrol varAllah Allah. Başka bir durumunuz yok değil mi yani gelişim geriliği vs bir şey var demedilerse betaya bakılmaz bildigim kadarıyla. Dediğim gibi çünkü belli bir zamandan sonra beta düşüşe geçer 2 katı da artmaz. Hatta dikkat etmişsinizdir betanin yan tarafında referans alınan yerde bile son beta 6-8 haftalık diye açıklama yapar. 8. Haftadan sonra tamamen önemsiz çünkü ben şuan 16+5 im bu da dünkü betam hatta bakın
Her hastanenin prosedürü de farklı iki kat artış deniliyor o yüzden acaba kaldı içimde bazı yerlerde %50 üzeri artış olması yeterli deniliyorAllah Allah. Başka bir durumunuz yok değil mi yani gelişim geriliği vs bir şey var demedilerse betaya bakılmaz bildigim kadarıyla. Dediğim gibi çünkü belli bir zamandan sonra beta düşüşe geçer 2 katı da artmaz. Hatta dikkat etmişsinizdir betanin yan tarafında referans alınan yerde bile son beta 6-8 haftalık diye açıklama yapar. 8. Haftadan sonra tamamen önemsiz çünkü ben şuan 16+5 im bu da dünkü betam hatta bakın
Kese göründükten sonra beta önemsizKızlar hcg 1200 ü geçince yavaş artıyormuş doğru mu 48 saatte bir artmasını küçük değerler için bekleriz biz dedi doktor endişeliyim
Çok teşekkür ederimKese göründükten sonra beta önemsiz