• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

meyrosum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
hanımlar merhaba benim son adet tarihim 7 nisan. Hayatımda ilk kez bu kadar gecikiyorum. 14.05.26 günü sağlık ocağında kan verdim beta 0,3 çıktı stres yapıyorum ya da kist var dedim bekledim yine adet gelmeyince bugün kadın doğuma gittim muayenede kist yok çok fazla yumurtanız var belki bu geciktirmiştir dedi kan ve idrar aldı beta değerim 7 çıktı bu kez 5 gün arayla. Adet sancılarım gibi sancılar bazen yokluyor. Doktorum 2 günde bir betanı takip et sana adet sökücü yazmayacağım dedi bu şekilde bir durum yaşayan var mı? İlk kez bunu tecrübe ediyorum ve ne olacak bilemiyorum

Belki geç döllenme olmuştur acele etme bence söktürücü için

İstemediğiniz bir gebelik durumu mu var? Belki hamilesinizdir adet söktürücü kullanmayın ki hamilelik durumunuz bir kesinleşsin demek istemiş arkadaş

0,7 değil di mi? 7 ise betanız, 5 üstü gebelik kabul ediliyor. Geç döllenme olabilir. 2 gün sonra yine kan verin adet söktürücü - ilaç vs kullanmayın

İstemediğiniz bir gebelik durumu mu var? Belki hamilesinizdir adet söktürücü kullanmayın ki hamilelik durumunuz bir kesinleşsin demek istemiş arkadaş
İstenmeyen değil. Evet bende yanlış anlamıştım

Back
X