Beta hcg

sevomengc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba ben 19 Haziran'da aşılama tedavisi oldum Dr 15 .gün gel beta hcg testi ver dedi 13. Gün gittim kan testinde 3.88 sonuç çıktı 5 altında olduğu için negatif dedi hala regl görmedim pazartesi tekrar kan testi vereceğim değer düşmüş mu yoksa yükselmiş mi diye baktirmaya boyle bir durum yaşayan oldumu birde pcos rahatsızlığın var genel de beta değerlerim 0.5 ,0.6 çıkıyor yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 1000020032.webp
    1000020032.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 186
Merhaba ben 19 Haziran'da aşılama tedavisi oldum Dr 15 .gün gel beta hcg testi ver dedi 13. Gün gittim kan testinde 3.88 sonuç çıktı 5 altında olduğu için negatif dedi hala regl görmedim pazartesi tekrar kan testi vereceğim değer düşmüş mu yoksa yükselmiş mi diye baktirmaya boyle bir durum yaşayan oldumu birde pcos rahatsızlığın var genel de beta değerlerim 0.5 ,0.6 çıkıyor yardımcı olurmusunuz
Bence adet olana kadar hep bir umut vardır 🫠🫠😍😍

Bende hep öyle Umut ediyorum 6 temmuz regl tarihi tabi hesplamara göre hiç adet olmak istemiyorum 🥺
Benimde 9 unda yaptık elimizden belimizden geleni ama😂🤪 takdir Allah'ın o ne derse o 🫠

Ya bende çatlatma iğnesini saymazsak 9ncu günümde dayanamadım kan testi verdim. 5.60 çıktı. Acaba yükselir mi yoksa iğne etkisi mi stres oldum ya

Merhaba durumumu anlatmak istiyorum
5 temmuzda 4 test yaptım pozitif çıktı
6 temmuzda hcg 66 çıktı
8 i bugün sabah 36 ya düşmüş
Farklı yerlerde verdim akşam korkup özele gittim ve 41 çıktı

Bunu yaşayanlar var mı? Kanamam falan yok kötü mü düşünmeliyim ne düşünmeliyim bilmiyorum geç döllenme mi oluyor ne oluyor

Back
X