- Emoji Skoru
- 234
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artışların çok iyi canım maşallah , aynı gün transfer olmuşuz ben önümüzdeki hafta pazartesi gideceğim kese için 4+4 teyim ben nasıl geçiyor bi belirtin var mıKızlar merhaba 8 eylülde transfer oldum transferim dördüncü günü kan verdin 4,31 6. Güne 20,42 transferin 9. 214 11. Günü 804 15. Günü 6937,99 çıktı Şuan tam 5 haftalık hamileyim 5. Gün emrıyosuydu 5 aa kese ne zaman gözükür artışlar nasıl acaba
Artışların çok iyi canım maşallah , aynı gün transfer olmuşuz ben önümüzdeki hafta pazartesi gideceğim kese için 4+4 teyim ben nasıl geçiyor bi belirtin var mı
Hiç bir belirtim yok inanınArtışların çok iyi canım maşallah , aynı gün transfer olmuşuz ben önümüzdeki hafta pazartesi gideceğim kese için 4+4 teyim ben nasıl geçiyor bi belirtin var mı
2 ekime randevu verdi kaçında kalp atışını duydunuz acabaDoktor beta değerine göre ve haftaya göre çağırıyor zaten. bana ikinci betayı istedikten sonra 15 20 gün sonra gel demişti. gittiğimde 6+4 olmuştum kese ve bebek görünmüştü.
İlk denememdiArtışlar çok iyi kesenin çoktan gözükmesi gerekirdi. Kaçıncı denemenizde gebe kaldınız.
Hayrlı olsun darısı bizeİlk denememdi
Doktorum 2 ekimde gel dedi bana hiç daha muane olmadım bir de vajınal ultrasonda bakılırsa bir sıkıntı olur mu acaba biraz tedırgınım deArtışlar çok iyi kesenin çoktan gözükmesi gerekirdi. Kaçıncı denemenizde gebe kaldınız.
İnşallah isteyen herkesin başına inşallahHayrlı olsun darısı bize![]()
2 ekimde net görünür benimde 5aa idi. 6+4 de ışın gibi gördü kalbi de atıyor dedi. ama dinleyemedik. 8. haftamda duymak için gittim ve duydum. erken gidersem duyamazsam üzülürüm diye düşünmüştüm.2 ekime randevu verdi kaçında kalp atışını duydunuz acaba
doktorum biraz dik ama komik biriydi ona ayyyynı soruyu sordum siz şimdi alttan muayene ettiniz ya sorun olursa dedimDoktorum 2 ekimde gel dedi bana hiç daha muane olmadım bir de vajınal ultrasonda bakılırsa bir sıkıntı olur mu acaba biraz tedırgınım de
Yok yadoktorum biraz dik ama komik biriydi ona ayyyynı soruyu sordum siz şimdi alttan muayene ettiniz ya sorun olursa dedim
Biz de salağız ya sizi riske atıyoruz, emeğimiz boşa gitsin diye dedisesim kısıldı o anda
![]()
İnşallah duyim de içim rahat olsun artık çok zor geçti bizim için tedavı gerçekten.2 ekimde net görünür benimde 5aa idi. 6+4 de ışın gibi gördü kalbi de atıyor dedi. ama dinleyemedik. 8. haftamda duymak için gittim ve duydum. erken gidersem duyamazsam üzülürüm diye düşünmüştüm.
Kese gözükür canım şimdi hatta 2 ekimde kalp atışı bile duyulur benimde alttan baktılar ilk seferde korkmaKızlar merhaba 8 eylülde transfer oldum transferim dördüncü günü kan verdin 4,31 6. Güne 20,42 transferin 9. 214 11. Günü 804 15. Günü 6937,99 çıktı Şuan tam 5 haftalık hamileyim 5. Gün emrıyosuydu 5 aa kese ne zaman gözükür artışlar nasıl acaba
6 haftada kesin gözükürKızlar merhaba 8 eylülde transfer oldum transferim dördüncü günü kan verdin 4,31 6. Güne 20,42 transferin 9. 214 11. Günü 804 15. Günü 6937,99 çıktı Şuan tam 5 haftalık hamileyim 5. Gün emrıyosuydu 5 aa kese ne zaman gözükür artışlar nasıl acaba