beta hcg

gzdgl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
61
0
16
İstanbul
merhabalar 13 nisan cuma beta hcg 154 çıkmıştı testi 17 nisan salı tekrarladım beta hcg 1406 çıktı sizce artış normalmiii :)

sanırım biraz düşük gibi geldi bana doktoruna sorsana cnm emn olmak için.moralini yüksek tut

48 saatte ikiye katlaması gerekiyor. buna göre de gayet güzel bir artış.:nazar: Allah tamamına erdirsin canım

merhabalar 13 nisan cuma beta hcg 154 çıkmıştı testi 17 nisan salı tekrarladım beta hcg 1406 çıktı sizce artış normalmiii :)

gün aşırı ikiye katlaması gerek böyle düşünürsekçok güzel pazartesi gicekeseniz kesenizide çok rahat görürsünüz sağlıkla devam etsşn inaşallah

benimde 2 gün önce 224 olan değerim bugün 815 çıktı yarın gitmeyi düşünüyorum doktora umarım keseyi görebiliriz

çok sevindim ozaman hepinize çok teşekkürler.. buraya daha önce üye olmadığım için kendime kızıyorum..
hepiniziiii öpüyorummmmm :)

2 günde bir ikiye katlamalı.
154x2:308 15 nisan
308x2:616 17 nisan olmalı
bu rakam biraz fazla yani 1406. çoğul gebelikte olabilir.hcg hormonun fazla salgılanmışta olabilir.boş gebelikte olabilir.bunu zamanı gelince kalp atışını duyunca anlayabilirsin. kaç haftalıksın...

5 deyim çoğul gebelik ihtimali varsa buna çokk sevinirim umarım öyle bişey vardır. ama boş gebeliğii hiç düşünmemeiştim yüksek artışda böyle bir ihtimaldemi olabiliyor????

Son düzenleme:
5. haftadayım çoğul gebelik ihtimali varsa buna çokk sevinirim umarım öyle bişey vardır. ama boş gebeliğii hiç düşünmemeiştim yüksek artışda böyle bir ihtimaldemi olabiliyor????

Back
X