Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım rabbim nasip etsin adetim üç gün geçti ve sonuç 24,07 çıktı ertesi gün bir daha kan verdim bu sefer 30,92 çıktı doktora sordum kimyasal gebelik dedi moralim çok bozuldu sonra iki gün sonra tekrar kan verdim 60,34 çıktı doktorda bir hafta sonra kan ver diyor ama ben nasıl dayanabilirim kan vereli üç gün oldu eşimi ikna edebilirsem bu akşam kan vereceğim ama diken üstündeyim arttı mı düştü mü diye Rabbim cümle isteyene sana da bana da nasip etsin canım benim
benimde daha yeni güzelim 5. haftayım bana göre ama doktorum henüz birsey demedi gecen persembe keseyi görmeye gittim küçük henüz dedi çarşamba tekrar gideceğiz :)
aslına bakarsan bu günlerin en iyi günlerin yükseldiği zaman bu seferde kese teleşesi alacak sonra kalp atışları için endişeleneceksin düşük olmasın diye dua edeceksin bebişin kucağına alıncaya kadar tedirginlik hiç bitmeyecek :) ama genede herseysi başka güzel