beta hcg

nazende123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2
0
1
Bursa
slm arkadaslar aranıza yeni katıldım.en son adet tarihim 25 nisan buna göre suan 6+6 hamileyim ama hemen hemen 2 veya 3 güne bir hcg yaptırıyorum ama normal şartlarda ikiye katlaması gerekiyormuş ama bnm ki şuan itibariyle 4055 bundan 2 gün önce 3800 çıkmştı bu normalmi sizce kafam çok karısık.bu arada kahverngi lekelnmem oluyo arada da kırmızıya dönük akıntım geliyo.lütfen başından böyle birsey geçen varsa cvp verin...

slm arkadaslar aranıza yeni katıldım.en son adet tarihim 25 nisan buna göre suan 6+6 hamileyim ama hemen hemen 2 veya 3 güne bir hcg yaptırıyorum ama normal şartlarda ikiye katlaması gerekiyormuş ama bnm ki şuan itibariyle 4055 bundan 2 gün önce 3800 çıkmştı bu normalmi sizce kafam çok karısık.bu arada kahverngi lekelnmem oluyo arada da kırmızıya dönük akıntım geliyo.lütfen başından böyle birsey geçen varsa cvp verin...

canim merhaba keske doktora sorsaydin. Değerlerin artisi malesefki çok düzensiz :( bisey demek ve seni uzmek de istemiyorum en iyisini dokt. Bilir

az önce dktrdn geldim.bebişin kalp atışlarını bile duyamadık onu koruyan kesenin içindeki kese fazla gelişmiş normalda 3mm olması gerekiyormuş bnmki 5 mm olmuş işler iyiye gitmiyor dedi dktor 1 hafta sonra yine gidicez kntrole yine aynı dvm ederse gelişmeyecektir ve sonlandırmamız gerekebilir dedi dktor.oluşan kanamalarımda vücut dışarı atmaya çalışıyor gelişmediği için dedi bu zamana kadarda kullandıgın ilaçlar sayesinde duruyor dedi.moralim çok boruldu.şu mübarek gecece inş hayırlısı ne ise olsun diye dua ediyorum. :43:

Arkadaşlar merhaba bugün kan testi yaptırdım ama bir şey anlamadım yardımcı olurmusun

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
5ten kucuk cikmis sonucun referans araligida 5 ile bebegin haftasina kadar sayilar degisiyor 100 olanda var 3500 olanda haftaya gor3 dedigim gibi
sonuç <5.0 refarans değeri <5 refarans değeri aynı neden peki ?

Bnmkide böyle canım

Eklentiler

• 2014-09-08 16.06.10.webp
    2014-09-08 16.06.10.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 111
Back
X