beta hcg

wind-35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
1.141
1.335
43
hocam iyi akşamlar bugün transferimin 10. günüydü ben dayanamayıp test aldım yaptım ve 2.çizgi silikte olsa çıktı bu sevinçle hastaneye gittim hcg baktırdım fakat hcg 5.66 çıktı gerçek test tarihim cuma günü benim hiç umudum yok fakat sizce bu 4 günde bir şeyler fark edermi yoksa cuma günkü sonuçta aynı çıkarsa doktorum ilaçlarımı kesmemi mi ister cevabınız için şimdiden çok teşekkürler iyi çalışmalar ....

hocam iyi akşamlar bugün transferimin 10. günüydü ben dayanamayıp test aldım yaptım ve 2.çizgi silikte olsa çıktı bu sevinçle hastaneye gittim hcg baktırdım fakat hcg 5.66 çıktı gerçek test tarihim cuma günü benim hiç umudum yok fakat sizce bu 4 günde bir şeyler fark edermi yoksa cuma günkü sonuçta aynı çıkarsa doktorum ilaçlarımı kesmemi mi ister cevabınız için şimdiden çok teşekkürler iyi çalışmalar ....
Merhabalar : 10. gün için 5.6 düşük bir deger . Yükseliş acısından 2 gun sonra yenıden bakılabılır. Onun sonucuna gore ilacları kesip kesmemeye karar verılır ancak guven verıcı bır deger gıbı gözükmemekte. Bu değerin akıbetıne göre tekrar bizimle temas kurar ısenız daha oncekı oykunuz , bu sonucunuz ile ilgılı arastırılması gereken bır tetkık var mı detaylı gorusulur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X