- 21 Temmuz 2012
- 50
- 4
- Konu Sahibi atesbocegi
Arkadaşlar son adetimin başkangıcı 16.03.2015 bugün kan verdim ve beta hcg değeri 138.5 çıktı. Ancak kanamam var biraz. Sizce bu lekelenme normal midir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerin çok güzel canım, lekelenmeler gebeliklerde olabiliyor. Bunun için drunla konuşman lazım en kısa sürede. Progestan ilaç verir muhtemelen. Sağlıkla doğsun inş. bebeğin.Arkadaşlar son adetimin başkangıcı 16.03.2015 bugün kan verdim ve beta hcg değeri 138.5 çıktı. Ancak kanamam var biraz. Sizce bu lekelenme normal midir
Evet doktorumla görüştüm progestan verdi ama ilacın içinde ağızdan kullanışır yazıyor doktor bana fitil gibi vajinadan kullanacsksın dedi. Aynı ilaçtır sanırım internette de araştırdım ama yine de kafam karıştıDeğerin çok güzel canım, lekelenmeler gebeliklerde olabiliyor. Bunun için drunla konuşman lazım en kısa sürede. Progestan ilaç verir muhtemelen. Sağlıkla doğsun inş. bebeğin.
Evet aynı ilaç canım. Bende oğlumda hem ağızdan hem de vajinal kullanmıştım. Sakın ihmal etme kullanmayı ve ilk 3 ay yorma kendini.Evet doktorumla görüştüm progestan verdi ama ilacın içinde ağızdan kullanışır yazıyor doktor bana fitil gibi vajinadan kullanacsksın dedi. Aynı ilaçtır sanırım internette de araştırdım ama yine de kafam karıştı
Canım 23 ünde doktorum tekrar test istedi 416 çıktı bu değer çok düşük değil miDeğerin çok güzel canım, lekelenmeler gebeliklerde olabiliyor. Bunun için drunla konuşman lazım en kısa sürede. Progestan ilaç verir muhtemelen. Sağlıkla doğsun inş. bebeğin.
canim durumun ne su anda.hersey olunda mi.komsum da su anda ayni seyleri yaşıyor. ins kanaman durmusturArkadaşlar son adetimin başkangıcı 16.03.2015 bugün kan verdim ve beta hcg değeri 138.5 çıktı. Ancak kanamam var biraz. Sizce bu lekelenme normal midir
üzül me canım %80 olmadan kesinleşmiyorr bende suanda 3 haftalık hamileyim beta 11.75 cıktıı 1 hafta sonra kesinleşecekkk bakalımMerhaba arkadaslar yeni uyeyim nereye yazacami bilemedim epeydir takip ediyorum cok yardimci oluyosunuz birbirinize.benimde bi sorum olacak siddetli kasik we bel agrisindan hastaneye gittim we hcg pozitif % 56 gebelik war dedi doktor ama 2 gun sonra kesin belli olur dedi p.tesi tekrar kan werecem sizce nedir durum ayrica 1bucuk yillik ewliyim 6 aydir bebis istiyoduk bu ay adetimde 3 gun gecti.ama olmaz dedim adetimde odum olacam onun agrisidir dedim sok oldum bunu duyunca nolurr yardimmm